Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Gewonde bij ongeval op Molendijk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 14-07-2009, 01.34 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Jan-Willem Kempeneers

OUD-VOSSEMEER - Bij een ongeval op de Molendijk in Oud-Vossemeer is maandagavond een 22-jarige automobilist gewond geraakt. Hij is met zijn auto uit de bocht geraakt en op twee bomen gebotst.


Even voor elf uur werden de hulpdiensten met spoed ter plaatse gestuurd. De brandweer van Tholen en twee ambulances werden opgeroepen voor het ongeval. In eerste instantie zijn ook een tweetal traumahelikopters gealarmeerd. Deze zijn echter niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Ongevalsanalisten van de politie hebben ter plekke technisch onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar gehavende voertuig geborgen. Onderdelen van de auto, waaronder het motorblok, lagen verspreid over de weg.

De Molendijk was ten tijde van het ongeval en het sporenonderzoek afgesloten voor het verkeer. Volgens de politie heeft de 22-jarige inwoner van de gemeente Tholen slechts lichte verwondingen overgehouden aan het ongeval. Hij liep naast wat schrammen enkele kleine verwondingen op aan zijn kin.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik* (18-7-2009 om 21:27)
@hulpverlener.. dat slaat echt nergens op.. er zijn genoeg jongens die stickers op hun vooruit plakken. Dan hoef je nog niet gelijk een wegpiraat te zijn?? Dit is gewoon voor de lol hoor!!
J. ABT S4 (18-7-2009 om 16:22)
Zonde van die gele machine. Vooroordelen over de tuningscene zijn genoeg te lezen in de reacties........jammer! Bestuurder heeft behoorlijk geluk gehad. Succes met afwikkeling.....
Aad (17-7-2009 om 10:45)
@ hulpverlener ja dat klopt wel maar dan hoeven ze niet te reageren van: ja aan die sticker kun je ook al zien dat het niet goed is enz. want zoveel te hard reed hij niet hoor. hij rijd elke dag die bocht wel maar dan zegt het nog niks een familielid
Hulpverlener (17-7-2009 om 08:38)
@aad: Lees mijn tekst goed dan zie je dat ik niet schrijf dat het ongeval door de sticker veroorzaakt is, of dat het anders niet was gebeurd. Ik schrijf alleen dat vóóroordelen vaak ontstaan door dit soort stickers en ander soortige tuning. Lees deze site er maar eens op na en kijk op de foto's.
Aad (16-7-2009 om 15:44)
@ hulpverlener wat heeft dat nou met die sticker te maken zeg sjonge jonge dat sla echt nergens op hoor. als die sticker er niet op niet op zat was het nog gebeurd hoor denk even na een familielid
Hulpverlener (15-7-2009 om 12:17)
Uiteraard mogen we geen vooroordelen hebben maar met zo'n sticker op je ruit vraag je wel om oordelen. Je vraagt om aandacht dus krijg je die ook. En natuurlijk is het erg voor slachtoffer en familie, veel sterkte, ik hoop dat het allemaal mee valt.
Cookie-instellingen beheren