Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval op Molendijk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 14-07-2009, 01.34 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Jan-Willem Kempeneers

OUD-VOSSEMEER - Bij een ongeval op de Molendijk in Oud-Vossemeer is maandagavond een 22-jarige automobilist gewond geraakt. Hij is met zijn auto uit de bocht geraakt en op twee bomen gebotst.


Even voor elf uur werden de hulpdiensten met spoed ter plaatse gestuurd. De brandweer van Tholen en twee ambulances werden opgeroepen voor het ongeval. In eerste instantie zijn ook een tweetal traumahelikopters gealarmeerd. Deze zijn echter niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Ongevalsanalisten van de politie hebben ter plekke technisch onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar gehavende voertuig geborgen. Onderdelen van de auto, waaronder het motorblok, lagen verspreid over de weg.

De Molendijk was ten tijde van het ongeval en het sporenonderzoek afgesloten voor het verkeer. Volgens de politie heeft de 22-jarige inwoner van de gemeente Tholen slechts lichte verwondingen overgehouden aan het ongeval. Hij liep naast wat schrammen enkele kleine verwondingen op aan zijn kin.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erica (14-7-2009 om 10:51)
Niet vooroordelen!!! ik ken de jongen goed en weet zeker dat hij niet zoals veel jongeren is; dus te enthousiast.
Dekker (14-7-2009 om 10:31)
2 van 2 De voorzijde van het voertuig is niet eens erg veel beschadigd. Mij lijkt hier een andere oorzaak dan de snelheid in het spel te zijn. Een meer logische oorzaak lijkt het verlies van de motor te zijn. De motor kan er in ieder geval niet door de klap uitgevlogen zijn.
Dekker (14-7-2009 om 10:28)
@ allen, 1 van 2 Er zijn weer veel reacties die een oordeel geven over het rijgedrag van de chauffeur. Op basis van de foto's is een oorzaak vaak moeilijk aan te geven. Wat mij hier echter opvalt is dat de klap tegen de boom niet zo heel erg hard geweest is.
Marjolein (14-7-2009 om 09:54)
Zullen we de politie maar de oorzaak van het ongeluk laten achterhalen???! Al je vooroordelen hebben toch geen zin!
Roland (14-7-2009 om 09:01)
Zo gaat dat. Denken dat ze alles kunnen. Racen over de Molendijk, Onder de Molen, Oud Vossemeersedijk. We wachten maar weer af op het volgende slachtoffer. Als ze met verstand zouden rijden, heb je dit niet.
MagicSeven (14-7-2009 om 09:01)
"onbekende oorzaak......?" sterkte en laat het een les zijn voor velen!
Cookie-instellingen beheren