Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Man wil politiebureau binnen rijden

Toegevoegd: 14-07-2009, 21.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Dinsdag omstreeks 18.00 uur dreigde een man met zijn auto het politiebureau in Zierikzee binnen te rijden omdat hij het niet eens was met de aanhouding van een familielid.


Hij plaatste zijn auto met draaiende motor dicht bij de schuifpui van het bureau. Agenten hebben de contactsleutel uit het slot gehaald en de auto is in beslag genomen.

De politie doet nog onderzoek in deze zaak. De identiteit van de man is nog niet bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johnny (15-7-2009 om 22:41)
Stom dat je dat doet heb je alleen jezelf maar mee. ik stond laatst zelf met pech langs de snelweg op een gevaarlijk punt. belde de politie of ze iets zouden kunnen regelen en krijg gewoon grote mond en ze hangt gelijk op.. nee kan je beter verkeers boetes uitdelen dat is makkelijk geld verdeinen
Ikke (15-7-2009 om 21:52)
Deze man was het niet eens met de aanhouding van een familielid. Deze had nl. meerdere keer een winkeldiefstal gepleegt! Als ouder moet je de politie bedanken als er zoiets is gebeurt! Waar gaat het naartoe in deze samenleving!
Cor (15-7-2009 om 19:24)
Breng die auto maar naar de brandweer kunnen die er op oefenen, want dit soort rare piepersnijders horen niet in een auto thuis.
Koen (15-7-2009 om 15:57)
Het is ook altijd hetzelfde. Zulke mensen moeten maar eens duidelijk gemaakt worden dat je niks kan bereiken met agressie. Een flinke taakstraf geven met een flinke boete.
James (15-7-2009 om 10:32)
Hoor en weder hoor, pas als de andere kant van het verhaal bekent is..........oordeel dan !
JSK (15-7-2009 om 08:15)
Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld als je het ergenst niet mee eens bent, je gewoon wraak moet nemen. Zucht...wat hebben we toch een kort lontje en wat word het steeds gekker allemaal.
Cookie-instellingen beheren