Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen breekt sleutelbeen op strand

Toegevoegd: 31-07-2009, 08.45 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft woensdagmiddag een jongen een botbreuk opgelopen doordat hij ten val kwam tijdens het skimboarden op het strand.


Bij deze sport is het de bedoeling dat je op een houten plank springt die aan het begin van de branding ligt. Je kunt hierdoor enkele meters 'surfen' op het dunne laagje water aan de waterlijn. De jongen die woensdag op het Vlissingse badstrand zijn sport uitoefende maakte echter een onfortuinlijke val.

De jongen viel rond 14.00 uur zo hard dat hij zijn sleutelbeen brak en vanwege de pijn zelfs even buiten westen raakte. De strandwacht verleende eerste hulp en hielp met het vervoeren van het slachtoffer over het strand naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michiel (2-8-2009 om 10:41)
Ik lees net dit artikel en het gaat over mij. ik ben in het ziekenhuis aangekomen en geopereerd aan mijn sleutelbeen, er zitten nu 2 pinnen in. Het gaat nu goed, kan voorlopig niet meer skimboarden. Groetjes michiel
Zoop (31-7-2009 om 13:19)
Wipeout ! beterschap jongen.
Cookie-instellingen beheren