Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt 59km te hard door Clinge

Toegevoegd: 02-08-2009, 15.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
CLINGE - Zaterdagavond rond 23.00 uur is op de Clingeweg te Clinge een 21-jarige automobilist uit Axel aangehouden voor het overtreden van de maximale snelheid.


De man reed met 139 km/u over bovengenoemde weg, terwijl daar 80 km/u is toegestaan.

Zijn rijbewijs is ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws Meisje (3-8-2009 om 11:53)
@ Jan Z: Laten wij de vooroordelen maar voor ons houden he. De Officier van Justitie zal wel bepalen wat de bestuurder voor straf krijgt. Dit is namelijk zijn beroep en niet dat van jou, hoogstwaarschijnlijk.
Goesenaar (3-8-2009 om 11:35)
Heeft duidelijk bewezen dat hij niet in het snelverkeer thuis hoort. Dit komt overeen met moord met voorbedachte rade. Dus daarom nooit meer een rijbewijs voor deze figuur
JanZ (3-8-2009 om 06:46)
En niet meer teruggeven. Deze beginnend bestuurder mag van mij 5 jaar fietsen, tot hij meer verstand heeft, en dan opniuew de rijopleiding in!
Cookie-instellingen beheren