Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op de Deltaweg bij Goes

Toegevoegd: 01-08-2009, 00.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Deltaweg vond vrijdag rond 12.45 uur een kop/staartbotsing plaats tussen twee personenauto's.


Een 40-jarige Middelburger reed achter de auto van een 67-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland. Toen deze laatste moest remmen voor het verkeer kon de Middelburger zijn auto niet meer op tijd tot stilstand brengen.

Hij botste vervolgens tegen de achterzijde van zijn voorganger. Beide voertuigen raakten beschadigd. De bestuurders bleven ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (2-8-2009 om 09:58)
Probleem wat ik veel zie is, dat er langzaam gereden wordt, en dan weer harder, zachter, harder, zacht, maar op het moment dat men zachter gaat rijden komt men steeds dichterbij elkaar, als het dan weer iets harder gaat en direct weer zachter, dan is het boem. Afstandhouden is zo erg lastig dan.
Zoop (1-8-2009 om 14:00)
Bumperkleven? Bekeuring en letselschade vergoeding. En een nieuwe auto voor die andere persoon
John (1-8-2009 om 06:15)
Hoe heet dat ook al weer,bumper kleven?400 euro boete gevenb extra
Cookie-instellingen beheren