Weerbericht:
Wolkenvelden. In het noordwesten, later ook elders, (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen slaat trimmer met ketting

Toegevoegd: 31-07-2009, 08.53 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een trimmer uit Sliedrecht is gisteravond tijdens het hardlopen in Terneuzen met een ketting geslagen door een groepje fietsers.


De man werd rond 18.15 uur ter hoogte van de Peter van Anrooylaan letterlijk op de hielen gezeten door een drietal fietsende jongens. Twee dagen eerder had hij dit ook al meegemaakt en het begon hem danig de keel uit te hangen.

Op een gegeven moment draaide hij zich in een flits om. Eén van de jongens schrok hier zo van dat hij in de bosjes terechtkwam met zijn fiets. Hierop werd hij kwaad en gooide zijn rugzak af. Hij pakte een ketting en haalde uit. De jogger weerde echter de slag af. Hierdoor liep hij wel verwondingen op aan zijn arm.

De man kon de ketting te pakken krijgen en trok hem uit de handen van de jongen. Die maakte zich hierop uit de voeten, hij vergat echter zijn rugzak mee te nemen. De jogger had wel een idee wat hij daarmee kon doen. Hij heeft de politie gebeld en gemeld wat er aan de hand was geweest.

Agenten hadden juist op het bureau in Terneuzen de 14-jarige Terneuzense jongen en zijn moeder opgevangen. Zij waren hevig verontwaardigd, omdat de rugzak van de jongen zojuist zomaar was afgepakt door een jogger. Ook zou de jongen zonder reden een klap hebben gekregen van de onbekende jogger. De jongen is, in plaats dat hij een aangifte kwam doen, nu dus als verdachte gehoord op het politiebureau.

De zaak wordt verder onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (2-8-2009 om 11:29)
Grappig dat iedereen het er altijd zo fel over eens is dat 'daders' flink gestraft moeten worden, is iedereen ook zo fel om 'goede' mensen steevast en evenredig te belonen voor hun goede gedrag vraag ik me af.. ? Of verhard de maatschappij voornamelijk alleen maar?
Tom (2-8-2009 om 10:17)
Dat joch kan beter in zijn vrije tijd ook een gaan joggen in plaats van mensen treiteren en lastig vallen. Als je nu ook al niet eens meer rustig kan sporten...
Sarah (1-8-2009 om 20:04)
Iedereen heeft het wel over het straffen van deze moeder, maar.... hoevele van ons zijn ouder?? Wie van jullie zou als eerst je kind in twijfel trekken?? Of is het echt gek om in deze tijd nog vertrouwen in onze kinderen te hebben?
Wandelaar (1-8-2009 om 17:51)
Deze treiterjongeren hard aanpakken, ze hadden immers weg kunnen fietsen en die jogger gewoon laten lopen, maar nee, we gaan lopers over de hielen fietsen en molesteren (en maar rondhangen en blowen), iemand slaan met een ketting is openlijke geweldpleging, jeugdgevangenis in met dat zootje.!
Cora (1-8-2009 om 14:36)
Tjah waarom had die knaap een ketting bij hem? Miss wel om de trimmers en ander onschuldig volk aan te moedigen? Hoop dat die {ouders} van die aanvaller zich realiseren dat dat ventje goed moet worden aangepakt.
Priscilla (1-8-2009 om 14:13)
De moeder is niet aanwezig geweest bij het delict dus sprake van valse aangifte vind ik niet op zn plaats. De jongen verdient idd een straf! Hij zal tegen zn moeder natuurlijk een ander verhaal hebben opgehangen. 14 jaar he!!!! niet nadenken en gewoon doen! TRIEST!
Cookie-instellingen beheren