Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Aanhanger schiet los van trekker

Toegevoegd: 05-08-2009, 11.23 uur
Aanhanger schiet los van trekker
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is woensdagochtend de aanhanger van een trekker losgeschoten. Dit zorgde voor de enige verkeershinder.
 
Het 'ongeluk' deed zich rond 08.45 uur voor op de kruising van de Schroeweg met de Segeerssingel en de Hans Lipperhystraat. De aanhanger en de trekker blokkeerden een deel van de rijbanen en de politie kwam daarom ter lekke om het verkeer langs de trekker en de aanhanger te leiden.
 
Binnen korte tijd konden beiden aan de kant van de weg gezet worden en kon het verkeer weer normaal doorstromen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Evert (9-8-2009 om 16:38)
Ik kwam langs toen het net gebeurt was en er stond gewoon een volwassen vent bij hoor. En het materiaal zag er ook perfect uit er zat zelfs een luchtrem systeem op zag ik ,dan remt hij net zo snel als een vrachtwagen . van al die voorordelen zat mijn broek wel een beetje af hoor .
Piet (6-8-2009 om 18:31)
Hey Ronny en melk komt zeker uit een fabriek slimpie !!!
Een ooggetuige (6-8-2009 om 07:36)
Als je goed kijkt, dan kun je zien dat er geen grond of strond in de kar zit, maar graan. Dus het ging in dit geval toch werkelijk om jouw boterham.. Bovendien reed deze bestuurder heel voorzichtig. Generaliseer aub niet zo. Hoeveel onverstandige autobestuurders zijn er niet? Rijbewijs pas bij 40+?
Ronny (6-8-2009 om 07:31)
IK,wat een onzin wat jij nou vertelt,zonder die boeren hebben we nog steeds eten,want het meeste eten word tegenwoordig uit buitenland gehaald .
Isdnh (6-8-2009 om 01:37)
He... Daar reed ik vanochtend ook nog langs. Toch miss iets tesnel de bocht genomen? Of gewoon domme pech?
Johnny (5-8-2009 om 23:21)
Kijk es goed in de kar mensen, als dat grond is eet ik mijn pet op!! en wees blij dat er boeren zijn en niet zo zeuren want dat doen ze ook niet als wij met onze auto met 130 voorbij komen scheuren! en zo vaak lees je niet dat een kar loschiet dus gewoon een ongelukjeh
Cookie-instellingen beheren