Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto uitgebrand na frontale botsing

Toegevoegd: 06-08-2009, 20.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (S) - Bij een botsing op de Delingsdijk (N653) in Serooskerke (S) is vanavond een auto in brand gevlogen. Het voertuig brandde geheel uit. Eén persoon raakte gewond.
 
Het ongeluk vond rond 17.35 uur plaats. Twee personenauto's waren door nog onbekende oorzaak op elkaar gebotst nabij de kruising met de Zwaardweg. De brandweer van Burgh-Haamstede werd opgeroepen om de brand te blussen.
 
Eén persoon is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Over de aard van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sharona (8-8-2009 om 19:49)
Hee ze zijn nog gelukkig er goed af gekomen ik verschoot me eigen te pletter maarjaa het komt allemaal goed! x.sharona
DeSnake (8-8-2009 om 18:49)
Deze jongens hebben echt veel geluk gehad. Maar ik ben blij dat hun verder niks mankeert. Een auto kan je vervangen maar een mens niet. Richard en Bjorn ik wens jullie veel beterschap.
Kevin (7-8-2009 om 11:18)
Ze hebben echt geluk gehad ze hebben een paar flinke engeltjes op hun schouders gehad dat ze er met een paar schaafwonden van af zijn gekomen Richard en Bjorn veel beterschap.
Kelly. (6-8-2009 om 23:47)
Op het tijdstip dat het ongeluk gebeurde, wilden ik en een vriendin net oversteken bij de delingsdijk. ik zag het dus allemaal gebeuren. wat een klap zeg!
Matthijs (6-8-2009 om 22:05)
Ben natuurlijk niet van de VOA, maar nadat ik ff de foto's bekeek, DENK ik dat de BMW het voorrangsbord heeft gemist. Dat DENK ik omdat de passat links de meeste schade heeft en de motorkap ligt er rechts naast. De BMW heeft rechts de meeste schade. Moge de slachtoffers spoedig herstellen.
Cookie-instellingen beheren