Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Grote uitslaande brand in Hulst

Toegevoegd: 11-08-2009, 05.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HULST - Een grote uitslaande brand heeft in de nacht van maandag op dinsdag voor flinke schade gezorgd. Niemand raakte gewond.


Door nog onbekende oorzaak ontstond rond 02.55 uur brand bij JJ Motorsport op een bedrijventerrein aan de Aziëweg. De Hulsterse brandweer rukte direct uit met twee bluswagens en een hoogwerker. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al uit het pand.

Binnen twintig minuten na de melding werd de assistentie ingeroepen van een extra bluswagen en divers ondersteunend materieel, zoals een commandowagen. Ook werd een ambulance ter plekke gestuurd om stand-by te gaan staan.

De brandweer had geruime tijd nodig om na te blussen. Een medewerker van Stichting Salvage is ter plekke geroepen om te helpen met het afhandelen van de schade. Hoe groot de schade precies is, is nog onbekend. Het pand werd vrijwel volledig verwoest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ian (11-8-2009 om 23:57)
Jean-Pierre ik hoop dat je er snel bovenop komt. En dat de schade correct wordt afgewikkeld. Hopelijk zaten er geen persoonlijke spullen bij. Groetjes, Ian.
Ron van de firma Mangnus (11-8-2009 om 22:47)
Jean-piere heel veel sterkte na zo'n tegenslag hopenlijk kan je weer snel op een andere plaats opnieuw beginnen. We mogen ook Harm Prijs niet vergeten die zat in het zelfde pand.dus ook voor jou Harm veel sterkte.
Scheffer robby (11-8-2009 om 17:26)
Ik hoop dat je dit te boven komt, en weer snel aan de slag kan. Hier is weinig over te zeggen, het valt niet mee zoiets mee te moeten maken en hoop van ganser harte dat ze oorzaak gauw gevonden hebben.
Dubbeldam (11-8-2009 om 16:28)
10 Minuten voordat het alarm afging maakte de politie daar nog een ronde om alles te controleren dus het moet gewoon aangestoken zijn anders moest men hier al iets van weten! zeer zonde, stonden mooie scooters enzovoort!
Cookie-instellingen beheren