Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 39 km

Man rijdt door na aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 11-08-2009, 09.43 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft maandag een 29-jarige Vlissinger aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding.


De Vlissinger reed omstreeks 17.15 uur in zijn auto met flinke snelheid over de Aagje Dekenstraat en sloeg linksaf, tegen het verkeer, de Coosje Buskenstraat in. Hierbij raakte hij de bromfiets van een 34-jarige vrouw uit de gemeente Veere die stilstond voor de haaientanden in de Coosje Buskenstraat.

Vervolgens reed de automobilist zonder te stoppen met hoge snelheid weg. Enkele omstanders hadden het kenteken genoteerd en gaven dit door aan de politie. Hierdoor kon de man even later worden aangehouden bij zijn woning. Hij bleek onder invloed van alcohol en verdovende middelen in zijn auto te hebben gereden.

Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (11-8-2009 om 18:55)
Dit soort randdebielen moeten ze verplicht een hele dikke straf geven ,bv strafkamp in siberie
Jan (11-8-2009 om 18:19)
Zulke gasten het rijbewijs nooit meer teruggeven.
Nickynixy (11-8-2009 om 16:54)
Echt belachelijk aso van die bestuurder zeg!!! gelukkig zijn dr nog mensen geweest die het kenteken hebben kunnen noteren!!!
Marga (11-8-2009 om 14:15)
GEWELDIG dat zijn nummerbord werd genoteerd want vaak ben je daar te laat mee. Dit a-sociale ventje kan zijn verantwoording helemaal nog niet aan in het verkeer. Over een jaar of 10 nog maar eens bekijken of hij alles opnieuw mag/kan gaan leren. NU RIJBEWIJS AFPAKKEN EN NIET MEER TERUG GEVEN!
Moi (11-8-2009 om 12:36)
Innemen dat rijbewijs om het nooit meer terug te geven
Peter (11-8-2009 om 12:01)
Drank en verdovende middelen achter het stuur, dit kan echt niet, maar dan nog doorrijden na een ongeluk kan al helemaal niet,nu is hij zijn rijbewijs kwijt,maar is dat wel genoeg, volgens mij is er ook spraken van poging tot moord in het spel, of heb ik het mis?
Cookie-instellingen beheren