Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Skim-apparatuur bij pinautomaat Fortis

Toegevoegd: 13-08-2009, 09.42 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Beveiligingsbeambten hebben woensdag bij de pinautomaat van de FORTIS-bank aan de Kersstraat in Terneuzen skim-apparatuur aangetroffen.


De apparatuur is volgens de politie inmiddels verwijderd en onderzocht. De politie is op zoek naar personen die iets verdachts hebben gezien rondom deze bank.

Mensen die meer informatie hebben voor de politie worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844 of met het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chupachup (14-8-2009 om 19:01)
@schouwse: Mij zou dat wél verbazen , volgens mij zijn alle keren dat ik er van gehoord heb het altijd oostblokkers. Maar ja , je mag het beestje niet meer bij de naam noemen he , want dan discrimineer je.
Arrehen draaier (14-8-2009 om 11:42)
@ zeeuwsmeisje: de verantwoordelijken zijn de banken die gewoon de kluisdeur open laat staan. En zelfs die automaten binnen kijken ze nog niet eens na. teveel moeite. Schoonmaken doen ze ook maar zelden. Ze zouden met de griepcrisis gewoon meerdere malen per dag moeten desinfecteren.
Kees (14-8-2009 om 00:13)
@ Schouwse, alsjeblieft he wordt wakker! Doe niet zo naief!
Peter (13-8-2009 om 21:05)
Beste meisje, binnen pinnen is dus oo al niet échte zeker meer, er zijn al apparaten bekend waar de skimmers in de fabriek opslag hus (nog ergere) apparatuur inbouwde, er is gewoon veel geld meet te verdienen.
Schouwse (13-8-2009 om 20:00)
@ Zeeuws meisje: Het zijn niet ALTIJD de Oostbloklanden! In elke cultuur zitten ''verkeerde'' mensen. Je kunt niet op basis van discriminatie je oordeel vellen. Ook Nederlanders doen zulke dingen, het zou mij daarom niks verbazen als het een persoon is uit Zeeland, met de Nederlandse nationaliteit!
Pippa (13-8-2009 om 15:59)
Je moet je pincode zoveel mogelijk afdekken met je hand ,maar ook sommige mensen blijven vlakbij staan.Dat vind ik erg onbeschoft! Word eens fatsoenlijk en respecteer iemands privacy!
Cookie-instellingen beheren