Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonden bij vechtpartijen Vlissingen

Toegevoegd: 16-08-2009, 15.04 uur
Gewonden bij vechtpartijen Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een vechtpartij in de Hercules Segherslaan in Vlissingen is zaterdag ten minste één persoon gewond geraakt. Later kreeg de vechtpartij een gevolg waarbij een ander zwaargewond raakte.

De vechtpartij in de Segherslaan vond volgens de politie rond 13.30 uur plaats. Een ambulance en een motorambulance werden opgeroepen om de gewonde te helpen. Een 38-jarige vrouw uit Vlissingen was bij een conflict door een voordeurruit geduwd. De 38-jarige vrouw raakte gewond aan haar arm en moest naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Over de toedracht van de ruzie is nog niets bekend. Ook is niet duidelijk hoe het nu met de gewonde gaat.

Later kreeg de ruzie waarbij de vrouw gewond raakte een vervolg. In de Breitnerlaan werd rond 15.00 uur een 40-jarige Vlissinger met een ijzeren staaf geslagen op het hoofd, zijn rug en arm. De arm van de 40-jarige man brak hierdoor. Doordat de man een helm droeg had hij enige bescherming tegen de slagen op zijn hoofd. Ook de brommer van de 40-jarige raakte beschadigd door de ijzeren staaf.

Zaterdagavond rond 21.30 uur kon de politie een 53-jarige Vlissinger aanhouden in verband met de mishandeling in de Breitnerlaan. De politie houdt de man vast voor zware mishandeling. De 53-jarige man is overgebracht naar Torentijd.

Naar aanleiding van het incident in de Segherslaan zijn zaterdag ook drie personen aangehouden. Een 25-jarige vrouw uit Vlissingen die werd aangehouden is tevens in verzekering gesteld. De twee aangehouden mannen zijn 23 en 27 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen en de gemeente Veere. De oorzaak van de voorvallen moet waarschijnlijk gezocht worden in de relationele sfeer.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peetje (18-8-2009 om 00:49)
Ik woon zelf in deze buurt, het is erg vervelend allemaal maar het is zeer zeker niet zo dat iedereen in deze buurt uitschot is! De politie doet hun best, helaas verplaats je hierdoor vaak alleen maar problemen De buurt plat is wel heel kort door de bocht, dan ben ik dus mijn huis kwijt! En bedankt
LinCo'H (17-8-2009 om 13:26)
Herc.Segherslaan? Zo'n rustige straat! Wie had DAT nou verwacht? Wat een waardeloze buurt wordt dat zeg!
Zoop (16-8-2009 om 19:51)
Dat krijg je met die warme avonden.
Jan (16-8-2009 om 19:27)
Wordt het niet eens tijd een mobiele eenheid in deze wijk te stationeren voor een paar maanden?? Andere maatregelen helpen dus niet om een einde te brengen aan alle ongeregeldheden in deze buurt..
Marc (16-8-2009 om 19:01)
Raakt tijd dat de ME of het korps mariniers eens ff die klote wijk schoon veegt, tuig is het!!
GvW (16-8-2009 om 17:13)
Dat wordt dus de volgende wijk die plat moet, de bonedijke buurt is er ook mee opgeknapt dus hier zal het ook z'n vruchten afwerpen. Wat zal Vlissingen toch een mooie rustige stad worden op die manier.
Cookie-instellingen beheren