Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gewonden bij vechtpartijen Vlissingen

Toegevoegd: 16-08-2009, 15.04 uur
Gewonden bij vechtpartijen Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een vechtpartij in de Hercules Segherslaan in Vlissingen is zaterdag ten minste één persoon gewond geraakt. Later kreeg de vechtpartij een gevolg waarbij een ander zwaargewond raakte.

De vechtpartij in de Segherslaan vond volgens de politie rond 13.30 uur plaats. Een ambulance en een motorambulance werden opgeroepen om de gewonde te helpen. Een 38-jarige vrouw uit Vlissingen was bij een conflict door een voordeurruit geduwd. De 38-jarige vrouw raakte gewond aan haar arm en moest naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Over de toedracht van de ruzie is nog niets bekend. Ook is niet duidelijk hoe het nu met de gewonde gaat.

Later kreeg de ruzie waarbij de vrouw gewond raakte een vervolg. In de Breitnerlaan werd rond 15.00 uur een 40-jarige Vlissinger met een ijzeren staaf geslagen op het hoofd, zijn rug en arm. De arm van de 40-jarige man brak hierdoor. Doordat de man een helm droeg had hij enige bescherming tegen de slagen op zijn hoofd. Ook de brommer van de 40-jarige raakte beschadigd door de ijzeren staaf.

Zaterdagavond rond 21.30 uur kon de politie een 53-jarige Vlissinger aanhouden in verband met de mishandeling in de Breitnerlaan. De politie houdt de man vast voor zware mishandeling. De 53-jarige man is overgebracht naar Torentijd.

Naar aanleiding van het incident in de Segherslaan zijn zaterdag ook drie personen aangehouden. Een 25-jarige vrouw uit Vlissingen die werd aangehouden is tevens in verzekering gesteld. De twee aangehouden mannen zijn 23 en 27 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen en de gemeente Veere. De oorzaak van de voorvallen moet waarschijnlijk gezocht worden in de relationele sfeer.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (16-8-2009 om 15:51)
Ja, hoor het was even stil maar daar zijn ze weer. Het getto van Vlissingen laat weer eens nadrukkelijk zien dat de sociale normen en waarden daar opnieuw en structureel afwezig zijn. Stuur het hele zooitje naar een opvoedingskamp, de goeden kunnen dan laten zien wat ze nu waard zijn voor deze wijk
Ano (16-8-2009 om 15:43)
Hercules segherslaan? Hoe kan dat nou in zo,n nette buurt?
Cobelpet (16-8-2009 om 15:24)
Het is ook altijd dezelfde straat. Ik zou zeggen gewoon een opruiming houden op de plekken in Vlissingen waar altijd wat aan de hand is. En niet luisteren is gelijk de grens over.
Sandra (16-8-2009 om 15:22)
En opnieuw onrust in de hercules segherslaan. Wanneer houd het daar nou eens op?
Cookie-instellingen beheren