Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Flinke brand in cafetaria Vrouwenpolder

Toegevoegd: 20-08-2009, 01.17 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - In een cafetaria aan het strand bij Vrouwenpolder heeft in de nacht van woensdag op donderdag een flinke brand gewoed.
 
Rond middernacht werd ontdekt dat er flinke vlammen boven de duinen uitkwamen nabij één van de overgangen bij de Oost Westweg (N57). De brandweer schaalde snel op en uiteindelijk werden blusvoertuigen uit Serooskerke (W) en Kamperland en een tankwagen uit Oost-Souburg ingezet om het vuur te bedwingen.
 
Het blussen werd bemoeilijkt door een tekort aan bluswater en de aanwezigheid van meerdere gasflessen. De brandweer heeft in het Veerse Meer een waterwinning aangelegd. Het pand liep flinke schade op. Een exact schadebedrag is echter nog niet bekend.
 
Over de oorzaak van de brand is nog geen duidelijkheid.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John, Natascha en johan (10-9-2009 om 18:46)
Alex en Addy, we hadden jullie al telefonisch sterkte gewenst. Ik hoop echt dat de dader gevonden gaat worden. Echt zonde van zo'n mooie zaak.
AStrid (22-8-2009 om 20:36)
Hoi Addie en Alex We hoorden dat het jullie strandtent was en vinden het wel heel erg zuur voor jullie maar laat je niet kisten. we hopen dat de dader gepakt wordt Frans en Astrid
Alex van den Brande en Addy de Visser (22-8-2009 om 07:12)
Volgens onderzoek gisteren namiddag is de oorzaak van de brand.-- Brandstichting -- wij vinden dit een erg laffe daad.Bij deze willen wij iedereen oproepen, die inlichtingen kan verstrekken, dit te melden. En dank aan allen die ons ondersteunen. We komen zeker terug.
Anoniem (21-8-2009 om 10:58)
Sterkte Addy.
Wilko (20-8-2009 om 21:38)
Dit is echt zuur en dat midden in het hoogseizoen. Zet hem op addy
Cora en ron (20-8-2009 om 19:03)
In en in triest..... maanden hard werken om het voor elkaar te krijgen, eindelijk je droom in vervulling, 6 weken kunnen genieten van jullie nieuw bedrijf en dan gebeurt dit.... triest...lieve addy en alex, probeer de moed bij elkaar te rapen en even goed keihard door te gaan.
Cookie-instellingen beheren