Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

KNMI geeft groot weeralarm

Toegevoegd: 20-08-2009, 10.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI verwacht vanmiddag zeer hevige onweersbuien. Het weerbureau heeft een weeralarm afgekondigd.
 
Vanmiddag trekken buien vanuit het zuidwesten het land in. Deze buien kunnen zich volgens het KNMI echter verraderlijk snel ontwikkelen en gaan gepaard met zeer zware windstoten tot 110 kilometer per uur. Ook is er lokaal kans op veel neerslag. Volgens het weerbureau is grote schade mogelijk.
 
De verwachting is dat de buien rond 13.00 uur Zeeland naderen. Rond 16.30 uur zal het buienfront Limburg net gepasseerd zijn en rond 18.00 uur trekken de buien het land uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda (20-8-2009 om 12:47)
Heb net de buienradar bekeken en dan is er tot half 3 geen wolkje aan de lucht te bekennnen laat staan een onweersbui maar wat niet is kan nog komen weet ook niet tot hoeverre buienradar te vertrouwen is
Ikke (20-8-2009 om 12:44)
Tjonge jonge,het valtaltijd best mee,het is gewoon bangmakerij,de mensen bang maken met zulk nieuws!!mensen kom op,, waar zijn we mee bezig?!
Johan (20-8-2009 om 12:25)
Als ik buienradar bekijk, hebben we er geen last van in zeeland. Het drijft gewoon langs de kust.. Heerlijk die weers"voorspelling" haha
D'tje (20-8-2009 om 12:01)
Ik kijk op buienradar maar zie toch echt nog niks bijzonders hoor
WARMTE (20-8-2009 om 11:51)
Hehe, ijndelijk wat frisse lucht ik raak het zat al die warmte.. ik kan niet meer slapen , niet werken , niet normaal buiten staan en dat allemaal door de warmte,, Slapen en werken zal nu wel makkelijker gaan. alleen hoop dat het niet te lang duurt ,, en niet te erg wordt.
Joost (20-8-2009 om 11:37)
Maar de KNMI is het wel verplicht om een weeralarm tegeven, meestal valt het echter mee maar als het een keer niet meevalt en de KNMI heeft geen weeralarm gegeven dan krijgen zij de schuld van alles. Vandaar dat de mensen bij het KNMI het zekere voor het onzekere nemen.
Cookie-instellingen beheren