Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ernstig ongeval in Kamperland

Toegevoegd: 22-08-2009, 15.58 uur
Ernstig ongeval in Kamperland
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - Bij een ernstig ongeval in Kamperland is zaterdagmiddag een 67-jarige fietser uit de gemeente Noord Beveland zwaargewond geraakt.


Even na 14.00 uur kreeg de fietser op de kruising van de Baas Huisweg met de Westhavendijk geen voorrang van een 77-jarige automobilist eveneens afkomstig uit de gemeente Noord Beveland. Een traumahelikopter is ingezet om medische hulp te verlenen.

De fietser liep verwondingen op aan zijn arm en in het gezicht en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De politie heeft ter plaatse een technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop F (26-8-2009 om 08:13)
@Jaap Vergeer je moet wel eerst goed lezen voordat je onbesuisd commentaar gaat geven , er wordt helemaal niemand de schuld in de schoenen geschoven. Er wordt alleen aangegeven dat er te hard gereden wordt op die weg. Er zijn veel weggebruikers die hun topsnelheid even willen testen op die weg.
Jaap Vergeer (23-8-2009 om 10:59)
Als je niet weet wat de oorzaak is geef dan niet meteen de schuld aan hard rijden. Fietsers denken tegenwoordig dat alles en iedereen voor ze stopt dus de schuld kan ook makkelijk daar liggen. 40 is dan ook nog te hard.
Rik (22-8-2009 om 22:18)
Ik weet natuurlijk niks van de toedracht en de schuldvraag, maar er wordt vaak onwijs hard gescheurd op de Ruiterplaatweg. Oversteken daar is soms meer de 100m sprint doen. Sterkte en beterschap voor alle betrokkenen.
Marlou (22-8-2009 om 18:55)
Bij het buikschuiven zagen we een trauma heli een ambulance en ambulance moter en de 2 polietcie auto's
Ton (22-8-2009 om 16:16)
Dit is het zoveelste ongeval op deze kruising. Wanneer gaat de gemeente Noord Beveland maatregelen nemen? Plaats een rotonde zoals bij de Banjaard, dan ben je ook van die hardrijders af die dagelijks met hoge snelheden deze kruising passeren.
Cookie-instellingen beheren