Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rook uit flat door vergeten broodjes

Toegevoegd: 30-08-2009, 10.58 uur
Rook uit flat door vergeten broodjes
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg is vanochtend opgeroepen voor een brandmelding boven één van de appartementen boven Grand Café Stefano's in Vlissingen.
 
De brandweer kreeg rond 09.45 uur een melding binnen van een binnenbrand aan de Boulevard Bankert. Voorbijgangers hadden uit een appartement op de 5e etage rook zien komen. De eveneens gealarmeerde strandwacht ging naar binnen en belde aan bij het brandadres.


Twee bewoners gehuld in witte badjas en omgeven door een behoorlijke walm van blauwe rook vertellen dat zij de broodjes in de oven helemaal vergeten waren. Het geschrokken echtpaar werd geadviseerd de ramen nog maar even open te houden. De gealarmeerde brandweer hoefde verder niets te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (30-8-2009 om 14:03)
Dat wordt broodje smos want hun broodjes waren de klos.
Cookie-instellingen beheren