Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 268 km

Bromfietser achtervolgd door politie

Toegevoegd: 02-09-2009, 20.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdagavond rond 22.25 uur is een 22-jarige bromfietser uit Vlissingen, in de omgeving van de wijk Bossenburg in Vlissingen bekeurd.

Rond 21.20 uur scheurde de bromfietser zonder verlichting door de wijk Bossenburg. Toen een motoragent hem staande wilde houden ging de 22-jarige bromfietser er via de Langeleenweg vandoor. In het tunneltje onder de Sloeweg kon de motoragent de bromfietser tot stoppen dwingen.


Al meteen bleek dat de man zonder verzekering reed en dat de kappen aan de voorzijde van zijn bromfiets ontbraken. Hierdoor lagen er scherp uitstekende delen bloot. Verder had de bromfiets diverse technische mankementen.

De Vlissinger kreeg verschillende bekeuringen en zijn bromfiets is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (2-9-2009 om 21:21)
Goed werk :) Kan er van die scooter geen mooi vierkant pakketje gemaakt worden??
Redstar (2-9-2009 om 21:08)
Goed gedaan, je wordt in Bossenburgh en omgeving echt gestoord van die scheurende brommers/scooters. Vooral in het weekeind tussen pl/min 22.30 en 01.30. Ga zo door en haal ze van de straat.
M (2-9-2009 om 21:01)
Keurig gedaan politie,jullie moeten na 23.00 uur is een rondje doen in de wijk pauwenburg daar is het ook regel mattig prjs,met die herrie scooters
Cookie-instellingen beheren