Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Onderzoek naar vechtpartij Souburg

Toegevoegd: 06-09-2009, 23.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Zaterdag omstreeks 22.45 uur vond er in de Kanaalstraat in Oost-Souburg een vechtpartij plaats.


In de Kanaalstraat werd een nog onbekende jongen geschopt en geslagen door vier andere jongens. Er werd ook met een fles gegooid. De fles miste de jongen maar beschadigde een gevel.

Bij het naderen van de inmiddels gewaarschuwde politie gingen de vechtersbazen er vandoor en lieten het slachtoffer op de grond achter. Deze jongen die een deel van zijn kleding kwijtraakte bij de vechtpartij ging er op een fiets vandoor.

Drie van de vechtersbazen werden even later aangehouden op de kruising van de Burg. Stemerdinglaan met het Koopmansvoetpad.

De vierde verdachte werd aangehouden in de Kanaalstraat. Een vijfde jongen probeerde deze aanhouding te voorkomen en werd zelf ook aangehouden. Hierbij bespuugde, beledigde en bedreigde hij de agenten.

De aangehouden personen zijn allen afkomstig uit Oost-Souburg en hun leeftijd ligt tussen de 15 en 17 jaar. De groep maakt deel uit van een groep jongeren die al langere tijd voor overlast zorgen in Oost-Souburg. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

De politie wil graag in contact komen met het slachtoffer. Ook getuigen van deze vechtpartij worden verzocht zich te melden. Dit kan bij het politiebureau in Vlissingen, of telefonisch: 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dader 1 (16-9-2009 om 22:02)
Julli begrijpen allemaal nie hoe ut zit, denkje we vechten zomaar met mensen wij worden gwn aangevalle en dan kan je wel zegen opsluiten dit dat maar daar worden we ook niet beter van we hebben geen plek waar we normaal kunnen chillen en ja dan kunnen zulke dingen eenmaal gebeuren.
O$b (14-9-2009 om 09:18)
Ajb hoor , jullie kunnen komen praten over de jeugd .. pak ze op - sluit ze op.. geef ze gewoon iets waar ze hun tijd kunne verdoen .los het anders zelf op , en politie kan er wel wat aan doen maar jullie kunnen je beter druk maken over wat er allemaal gebeurd wat allemaal 10 x erger is!
Anoniem (9-9-2009 om 08:39)
Politie is gewoon bang om wat te doen op teletekst staat zelfs dat ze overvallen en verkrachtingen laten doen nou gisteravond was ik in vlissingen word er een gastje van 14 op een scooter van de weg gereden nou dat is knap zeg ze moeten ze is bezig houden met echte dingen tjonge jonge zeg watjes
Oost-souburger (9-9-2009 om 01:19)
Ik sluit me eigen bij wat de persoon hier onder zegt ik vaker gepraat met jongeren en ze kunnen ook beleefd het is niet dat ze plannen vanaavond gaan we is gek doen lijkt mij als de jongeren gewoon plek zouden hebben waar niemand last van ze heeft zou het probleem grotendeels zijn opgelost
Osb (8-9-2009 om 16:51)
Sorry hoor , wat heb je hier anders te doen helemaal nikss. en nu mag je niet eens meer met meeer dan 3 man staan ofzoiets .. noem je dat dan nog hangjongeren ajb hoor. je hebt hier niks te doen .. maak dan gewoon iets en niet een voetbal veldje ofzo!
Louis (8-9-2009 om 12:10)
Her op voedings kamp er mee als ze het thuis niet aan de verstand krijgen dan moet het maar op een harde manier zonde voor de jongens wand die hebben dat stukje op voeding gemist maar tog aan pakken die handel.
Cookie-instellingen beheren