Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Dode en zwaargewonde bij botsing op N57

Toegevoegd: 14-09-2009, 15.49 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (S) - Bij een zware aanrijding op de N57 bij Serooskerke (S) is vanmiddag één persoon om het leven gekomen. Een ander raakte zwaargewond.
 
Het ongeluk, een frontale botsing tussen twee personenauto's, vond rond 14.05 uur plaats nabij de Schelphoek tussen de kruisingen Stoofweg en Kraaijensteinweg. Eén van de auto's vloog door de botsing over een fietspad en botste daar tegen een boom. De andere auto kwam in de berm tot stilstand.
 
De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om de slachtoffers te bevrijden. De traumahelikopter verleende assistentie aan de ambulancedienst. Eén van de slachtoffers overleed echter ter plekke aan zijn verwondingen. Volgens de politie gaat het om een 88-jarige man uit de gemeente Veere. De automobilist die bekneld kwam te zitten in zijn auto betreft een 76-jarige man uit de gemeente Alblasserdam. Hij is in kritieke toestand opgenomen in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
 
De Serooskerkseweg is enige tijd afgesloten geweest, omdat de technische recherche onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk moest doen en omdat de voertuigen moesten worden geborgen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adon (16-9-2009 om 10:35)
Ik ken de 88-jarige man persoonlijk ! Hij dronk geen alcohol en was zeer bij de tijd ! Het enige dat hij heel misschien "tegen" heeft gehad was zijn leeftijd'. Zoals iemand al opmerkte.."misschien werd de man onwel ?" Commentaar overbodig Ik wens de nabestaanden veel steun bij hun verdriet.
Brandweerman (15-9-2009 om 18:58)
De 88 jarige man is met zn rechterwielen in de berm terecht gekomen en door zn stuur correctie is de auto op de andere rijbaan terecht gekomen en heeft de 76 jarige man frontaal geraakt.. duzz inhalen en snelheid enz. heeft hier geen toepassing op. iemand van 20,40,60 kan dit ook overkomen...
Bert (15-9-2009 om 18:32)
@Tatiana: Als ieder mens foutloos was zouden er ook geen regels nodig zijn. Helaas moet dit wel... Maar als men nu de wegen veiliger maakt is de kans dat er iemand een menselijke fout maakt veel kleiner. Ik wens veel sterkte aan de nabestaanden
Hendrik jan (15-9-2009 om 18:02)
Zwaargewonde is ook overleden familie sterkte
Ano (15-9-2009 om 13:55)
@tatiana: Kan wel merken dat jij weinig aan het verkeer deelneemt! Ik kan jou genoeg gevaarlijke wegen en kruispunten laten zien! Mensen die deze wegen en punten kennen kunnen daarop inspelen met hun rijgedrag! Maar zeg niet dat ze er niet zijn!
Marlies (15-9-2009 om 13:14)
Afijn volgens mij is de politie nooit verantwoordelijk als het niet word gezien voor associaal weggebruik van een ander koos. Verder wil ik zeggen steek je hand in eigen boezem en enk maar aan al die keren dat je zelf een verkeersovetreding hebt gedaan.
Cookie-instellingen beheren