Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ontsnapte honden bijten lapjeskat dood

Toegevoegd: 23-09-2009, 14.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond twee herdershonden in beslag genomen. De dieren hadden een lapjeskat doodgebeten.


Volgens de politie waren de dieren voor de tweede keer sinds korte tijd ontsnap vanaf een terrein aan de Elektraweg. De kat werd rond 19.30 uur doodgebeten op het Parelplein. Ook een man zou zijn gebeten. Hij heeft zich echter niet gemeld. De politie verzoekt hem dat alsnog te doen.

De politie is ook op zoek naar de eigenaar van de kat. Het diertje had een roze halsband om met daaraan een 'diamanten' hartje. De politie verzoekt de eigenaar te bellen naar 0900-8844.

 
 
De honden blijven voorlopig in beslag genomen. De dierenambulance heeft ze naar het asiel gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miepje (23-9-2009 om 17:37)
Natuurlijk moeten hondenbezitters hun hond bijhouden, maar dat honden identiteitspapieren moeten bijhebben moeders? Dat is wat overdreven!Misschien kunnen kattenbezitters ook hun kat wat meer bij zich houden, want daarvan heb je zo mogelijk meer overlast dan van honden, die meestal aangelijnd zijn.
Frans (23-9-2009 om 17:36)
Als je het artikel goed leest zie waar de honden vandaan komen, dus kun je de eigenaar vinden moeilijk he lezen.
Astrid (23-9-2009 om 17:18)
Levensgevaarlijk die loslopende honden!! Hoge boetes en honden die bijten onmiddelijk in laten slapen!Klinkt hard maar sommigen zijn echt levensgevaarlijk,denk aan kleine kinderen die buiten spelen..
Marga-Amivedi-Walcheren (23-9-2009 om 17:08)
Het is dus helemaal NIETnormaal hoor loslopende honden zonder eigenaar. En bijna elke loslopende hond wordt gemeld en door de dierenambulance opgehaald en in het asiel gezet als er GEEN eigenaar bekend is. Een loslopende hond is een gevaar in het verkeer en er wordt ALTIJD aandacht aan gegeven.
Hulst (23-9-2009 om 17:05)
Waarom loopt iedereen te zeiken over honden . We betalen belasting en moeten de stront opruimen . Die katten schijten heel mijn tuin vol en we mogen niets doen . Mijn hond laat ik ook los als ik er een zie .
Tony (23-9-2009 om 16:55)
Het is niet goed te praten dat honden loslopen zonder baas (bazin) erbij ,maar sorry bij ons in de buurt lopen tig loslopende katten rond .
Cookie-instellingen beheren