Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig bedrijfsongeval in Ritthem

Toegevoegd: 24-09-2009, 09.58 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij een bedrijfsongeval aan de Finlandweg in Ritthem is vannacht een man zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer, een 42-jarige man uit Vlissingen, kreeg door nog onbekende oorzaak rond 00.10 uur een baal pinda's van 1.000 kilo op zijn hoofd. De man was wel bij kennis, maar had een flink bloedende hoofdwond.

Drie ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen om de man te helpen. Uiteindelijk hoefde de helikopter niet meer ter plekke te komen en is de gewonde per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Volgens de politie was zijn toestand toen stabiel.
 

De arbeidsinspectie is in kennis gesteld van het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (24-9-2009 om 21:56)
Lieve Sas, Veel sterkte met de komende tijd. Heb je hulp nodig, bel ons. Gr. Rene
Pat (24-9-2009 om 20:29)
Ik vermoed dat de recessie zijn tol begint te eisen. Gebrek aan coaching en controle is vaak de oorzaak van dit soort ongevallen. Bovendien is met minimale bezetting zoveel mogelijk arbeid verrichten de trend tegenwoordig en dit gaat uiteindelijk ten koste van kwaliteit en veiligheid. Sterkte!!
Student (24-9-2009 om 18:23)
1 van de regels in de haven is : loop nooit onder hangende goederen door. Toch gebeurt het. Beterschap.
Peter (24-9-2009 om 17:39)
Reactie op bloem,Er word daar GEWERKT,dus gaat het ook weleens fout!!
Jan (24-9-2009 om 17:02)
Bloem :wat je nu zegt slaat nergens op weet je wel hoe groot rittem is daar valt heel vlissingen oost onder dus alle bedrijven die daar staan en hoeveel mensen daar werken, en bij ieder bedrijfs ongeval wordt de arbeids inspectie op de hoogte gebracht die een onderzoek instellen
Bloem (24-9-2009 om 12:59)
Wat erg voor de zoveelste ongeluk op rithem je leest en hoort het steeds vaker dat er ongelukken daar gebeuren..warneer komt er een onderzoek daar...
Cookie-instellingen beheren