Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisjes (14) stelen uit supermarkt

Toegevoegd: 29-09-2009, 23.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Twee 14-jarige meisjes zijn vanmiddag bij de Agrimarkt in Goes aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.


De dames hadden saucijzenbroodjes gepakt en deze niet afgerekend bij de kassa. Hierop werden ze door winkelmedewerkers bij hun kraag gevat. De politie werd gewaarschuwd en de meisjes zijn opgehaald en overgebracht naar het politiebureau. Daar hebben zij beiden een verklaring afgelegd.

Ze zijn hierna allebei weer in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De meisjes waren afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland en de gemeente Reimerswaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alex (2-10-2009 om 20:58)
Ik ken ze en 1 is een goede vriendin van me en ik vind dat er niet zo over gepraat mag worden ze hebben nu 2 keer straf gehad via halt en van hun ouders dat vind ik niet goed ze moeten 1 keer straf krijgen en niet dubbel ik heb het ook vaak gehad vroeger dus ik weet hoe het is
Anoniem (2-10-2009 om 20:53)
Belachelijk gwn dat de politie ze zo hard aan pakt beetje naar halt sture voor een sauzijcenbroodje
M (2-10-2009 om 09:30)
@ Jan. Waarschijnlijk ligt het helemaal niet aan de ouders/verzorgers want ze leren het 'stelen' van elkaar. natuurlijk mogen ze niet stelen maar ik bedoel:
Jan van Souburg (1-10-2009 om 13:38)
@M en Verzender, het gaat niet om wat ze stelen maar dat ze stelen. Duidelijk dat de ouders/verzorgers bij de opvoeding het hoofdstuk mijn en dijn hebben over geslagen. De dames in kwestie mogen blij zijn dat ze niet in een moslim staat wonen anders waren ze nu een hand kwijt geweest.
M (1-10-2009 om 09:33)
@ TT ik noem dit geen diefstal hoor... is gewoon vergeten te betalen;) diefstal is een bank overvallen, juwelier, geld stelen, auto's jatten. Maar 2 SAUZIJZEN BROODJES XD?
Souburger (1-10-2009 om 07:50)
Verzender : als we stelen als normaal gaan vinden ,ik vind het niet normaal,we hebben allemaal wel is iets gedaan,natuurlijk,maar daarom moeten we het nog niet goed vinden,je moet gewoon van andermans spullen afblijven ,klaar .
Cookie-instellingen beheren