Weerbericht:
Bewolkt, eerst in het zuiden lokaal mist en vooral in het zuidoosten regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke medicijnen verloren

Toegevoegd: 30-09-2009, 22.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Tussen Terneuzen en Sas van Gent is een fietser vandaag een wit plastic tasje met medicijnen verloren.


Mocht iemand de medicijnen aantreffen dan wordt hij/zij verzocht deze af te geven bij de apotheek of op het politiebureau. Het betreft een doosje Trazolan, dat wordt gebruikt ter verbetering van de gemoedstoestand. Een doosje (mogelijk) Cipramil, een antidepressivum. En een doosje Naltrexone, een medicijn tegen verslaving aan opiaten. Ook zat er een tube zalf in het witte plastic tasje.

Uiteraard zijn deze medicijnen erg gevaarlijk voor mensen die ze niet nodig hebben. Eventuele inname kan schadelijke gevolgen hebben. Alle medicatie kan vervelende bijwerkingen hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hadassa (1-10-2009 om 11:54)
Ik hoop dat de eigenaar van de medicijnen de medicatie snel terug heeft andres dan kan dat nogs naare gevolgen hebben voor andere mensen die dat niet weten ik vind ook met dat soort medicijnen en vooral antie depresvia moet je heel voorzichtig mee zijn
Cookie-instellingen beheren