Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld, man gewond

Toegevoegd: 02-10-2009, 13.44 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de kruising Herbert H. Dowweg met de Lovenpolderstraat in Terneuzen is vrijdagmiddag een vrachtwagen gekanteld.


De Belgische truck, geladen met zand, kwam door nog onbekende oorzaak op zijn kant terecht nadat deze door de bocht was gereden. De bestuurder raakte voor zover bekend niet ernstig gewond. Hij kon op eigen kracht uit de vrachtwagen klimmen. Volgens de politie raakte de bestuurder gewond aan zijn hand.

Uit de vrachtwagen lekte diesel. De brandweer werd opgeroepen om de diesel af te dekken. De weg is afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin la Gasse (2-10-2009 om 14:30)
Begin deze week werd ik bijna aangereden door een truck van dat bedrijf op dezelfde weg,het lijkt wel of ze er een sport van maakten zo hard mogelijk door de bocht,Deze heeft de eerste prijs
Rene (2-10-2009 om 14:28)
Weer een vrachtwagen op zijn kant! gelukkig is de bestuurder niet ernstig gewond. wel moeten ze zich eens afvragen wat er mis gaat. te hoge werkdruk en te hoge snelheid lijken mij de meest voor de hand liggende oorzaken. we zijn met z'n allen veel te gehaast in deze tijd
Breda (2-10-2009 om 14:15)
Het gaat wel lekker met de belgische vrachtwagens in Terneuzen ;)
Willem Kuipers (2-10-2009 om 14:05)
Deze vrachtwagens rijden af en aan vanaf de Paulina richting de Axelse vlakte. En.... dat gaat niet altijd even zachtjes!!!!
Cookie-instellingen beheren