Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt grote verkeerscontrole

Toegevoegd: 07-10-2009, 23.17 uur
Politie houdt grote verkeerscontrole
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie heeft woensdag tussen 07.45 en 12.00 uur een grote verkeerscontrole gehouden in Vlissingen en Oost-Souburg.

In de vroege ochtenduren werden vooral bromfietsen gecontroleerd. Selectief werden 40 bromfietsen uit het verkeer gehaald voor controle op de rollerbank. Tijdens de controle bleek dat van 13 bromfietsen de constructiesnelheid te hoog was.

Eén scooter haalde op de rollerbank zelfs een snelheid van 95 km per uur. Door de politie werden de kentekenbewijzen ingenomen van vier bromfietsen vanwege te hoge constructiesnelheid en het ontbreken van de kappen.

Naast bromfietsen werden ook vier personenauto's, waarvan twee met aanhangwagen, ter controle uit het verkeer gehaald. Er werden drie bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, twee voor te zwaar beladen aanhangwagens en één voor het niet verlenen van voorrang.
 
Een automobilist werd ook nog bekeurd omdat hij zijn caravan had aangekoppeld en was 'vergeten' opzetspiegels te monteren op zijn auto.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner van Vlissingen (9-10-2009 om 19:08)
Prima actie!!! Dit doen ze de laatste tijd vaker. Vooral die rotsooters zonder kappen etc. en die zwaar getunde auto's die altijd door Vlissingen racen moeten ze aanpakken. Die lui zijn een gevaar op de weg! Tunen is leuk! Maar rijd dan wel normaal!
Scooter (9-10-2009 om 10:29)
Niks te doen bij de politie?? zielig hoor alsof hun scooters vroeger zo zacht reden!!!!! vind beetje triest
Gizmo (9-10-2009 om 10:02)
Het doet mij goed te zien dat deze traditie nog altijd in ere gehouden wordt. Toen ikzelf 16 was heb ik ook nogal eens wat spannende dingen meegemaakt op dit vlak met de Kreidler die 80 km/u kon... Setje eraf, laten zien, setje er weer op. Later lach je erom.
Sherida (8-10-2009 om 12:38)
Oeeeh doen je goed jongens (L) HAHA. ben ik blij dat ik later kwam ;p
Dominique (8-10-2009 om 12:37)
HAHAHAHAHA ROB EN MICHEL! HAHAHAHAA
Janick van as (8-10-2009 om 09:52)
Kijk stefan staan met zijn tzr
Cookie-instellingen beheren