Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt grote verkeerscontrole

Toegevoegd: 07-10-2009, 23.17 uur
Politie houdt grote verkeerscontrole
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie heeft woensdag tussen 07.45 en 12.00 uur een grote verkeerscontrole gehouden in Vlissingen en Oost-Souburg.

In de vroege ochtenduren werden vooral bromfietsen gecontroleerd. Selectief werden 40 bromfietsen uit het verkeer gehaald voor controle op de rollerbank. Tijdens de controle bleek dat van 13 bromfietsen de constructiesnelheid te hoog was.

Eén scooter haalde op de rollerbank zelfs een snelheid van 95 km per uur. Door de politie werden de kentekenbewijzen ingenomen van vier bromfietsen vanwege te hoge constructiesnelheid en het ontbreken van de kappen.

Naast bromfietsen werden ook vier personenauto's, waarvan twee met aanhangwagen, ter controle uit het verkeer gehaald. Er werden drie bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, twee voor te zwaar beladen aanhangwagens en één voor het niet verlenen van voorrang.
 
Een automobilist werd ook nog bekeurd omdat hij zijn caravan had aangekoppeld en was 'vergeten' opzetspiegels te monteren op zijn auto.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (8-10-2009 om 09:51)
Ze zouden dit veel vaker moeten doen deze controles.Niet te flauw zijn met overtredingen te bekeuren.Gaan ze het misschien een keer voelen in hun portomonnee.Te hard is te hard . niet veilig= de brommer van de weg af.Aso gedrag lik op stuk.
Nao (8-10-2009 om 06:08)
Opzetspiegels vergeten?? die vergeet men niet.
Jan munck (8-10-2009 om 02:08)
Hadden zij niks nuttigs te doen ,bv echte boeven vangen of t verkeer regelen zo dat er minder files en ongelukken gebeuren, of was dit de zoveelste actie om t begrottings tekort te verminderen
Anoniem (7-10-2009 om 23:37)
Jammer hoor hebben ze nou echt nix beters te doen
Cookie-instellingen beheren