Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle Middelburg haalt website Geenstijl

Toegevoegd: 15-10-2009, 14.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een (brom)fietscontrole in de Gravenstraat in Middelburg heeft de website Geenstijl.nl gehaald.


De politie controleerde gistermiddag op het negeren van de gesloten verklaring. Met enige regelmaat rijden weggebruikers immers vanaf de centrumzijde richting de Koestraat. Dat is echter niet toegestaan en bovendien erg gevaarlijk. Volgens de politie worden regelmatig mensen voor de sokken gereden.

Tijdens de controle van gisteren werden in totaal 22 fietsers bekeurd. Ook kregen een snorfietser en een bromfietser een bon. De laatste twee kregen een boete van 60 euro. Voor fietsers gelden twee boetetarieven: voor iedereen ouder dan 16 jaar 35 euro en voor iedereen jonger dan 16 17,50 euro.

De controle vond volgens de politie plaats naar aanleiding van klachten uit de buurt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lang leve de controle (16-10-2009 om 00:43)
@Vader ... Ga door met dat respect bijbrengen, maar vergeet niet, dat begint met ze te leren zich aan de regels te houden. Als je ze geen regels bij kan brengen dan doet je vaderlijk gezag ernstig falen! Dan was een deel van hun opvoeding zinloos en de correctie door de politie juist zeer zinvol.
Tommie (15-10-2009 om 23:45)
De binnenstad is fietsonvriendelijk! Je moet vaak behoorlijk omfietsen om op bestemmingen in het centrum te komen omdat je haast nergens meer mag fietsen. En waar het wél mag wordt je door de voetgangers nageroepen omdat je er volgens hen niet mag rijden (Langeviele vanaf de Beenhouwersingel).
Vader (15-10-2009 om 23:01)
En ik als vader van 3 kinderen maar mijn best doen, om ze respect voor de politie bij te brengen!!!!!! ZINLOOS!!!!!!!
Jan (15-10-2009 om 22:48)
Prima gedaan door de politie. De fietser is in NL extra beschermd. Stel dat u met de auto de straat in rijdt en plots komt een fietser om de hoek schieten en rijdt uw auto aan. Raad eens wie er fout is? Precies U en niet de fietser. Dus eerst even denken voordat men dom reageert
Niek (15-10-2009 om 22:25)
Juist, aanpakken die criminelen!!! Vooral die kinderen en bejaarden,levensgevaarlijk! Het was ook al langer onrustig in Middelburg. Zo dwingen de politieambtenaren tenminste respect af. "zucht".
Mannetje (15-10-2009 om 22:07)
Goedzo politie jullie hebben je werk goed gedaan! Niet de straat infietsen is een regel. Rij je de straat toch in is de fietser fout en niet de politie!!! Ga zo door, ondanks alle kritiek PS: als jullie(negatievelingen) de politie nodig hebben zij het ineens je beste maatjes zeker? een zeeuw
Cookie-instellingen beheren