Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Controle Middelburg haalt website Geenstijl

Toegevoegd: 15-10-2009, 14.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een (brom)fietscontrole in de Gravenstraat in Middelburg heeft de website Geenstijl.nl gehaald.


De politie controleerde gistermiddag op het negeren van de gesloten verklaring. Met enige regelmaat rijden weggebruikers immers vanaf de centrumzijde richting de Koestraat. Dat is echter niet toegestaan en bovendien erg gevaarlijk. Volgens de politie worden regelmatig mensen voor de sokken gereden.

Tijdens de controle van gisteren werden in totaal 22 fietsers bekeurd. Ook kregen een snorfietser en een bromfietser een bon. De laatste twee kregen een boete van 60 euro. Voor fietsers gelden twee boetetarieven: voor iedereen ouder dan 16 jaar 35 euro en voor iedereen jonger dan 16 17,50 euro.

De controle vond volgens de politie plaats naar aanleiding van klachten uit de buurt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (15-10-2009 om 17:51)
Ik ben blij geen agent te zijn,ik zou me diep schamen als eensteperige agent,zoveel fietser...... staat er een bord? of moeten er schuld mee afgelost worden en burgers dat moeten betalen.agenten..........schaam je je dit is wel iets te ver,dit zegt duidelijk wat!!! euro,s!!!!! wie of wat men doet.
Francois (15-10-2009 om 17:33)
Misschien examen verkeersveiligheid, hadden ze geen betere spot kunnen bedenken??? Bromfietsers bekeuren kan ik nog eenigzins begrijpen, maar fietsers vind ik wel erg ver gaan. Mensen weten vaak bij zulke onbenulligheden niet eens dat ze iets fouts doen. By the way, ik ben agent.
Zeeuwse Vlaming (15-10-2009 om 17:22)
Goh, bestaat die jaarlijkse boete-quotum nog?
Janny (15-10-2009 om 17:17)
Ze kunnen beter boeven gaan pakken! Dit is echt weer geldklopperij van onze overheid!
Jan (15-10-2009 om 16:58)
Maar je mag er wel met de auto rijden wel een beetje raar he!
Frans (15-10-2009 om 16:53)
Ik zag het staan op Geen Stijl en vroeg me meteen af wat het nut van zo'n actie is. Het lijkt er inderdaad op dat de bonnenboekjes ff moeten worden leeggemaakt in tijd van crisis. Sluit de straat aan 2 kanten af, dan kunnen die (aspirant)agenten nuttiger werk doen. Voorkomen is beter dan genezen
Cookie-instellingen beheren