Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Controle Middelburg haalt website Geenstijl

Toegevoegd: 15-10-2009, 14.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een (brom)fietscontrole in de Gravenstraat in Middelburg heeft de website Geenstijl.nl gehaald.


De politie controleerde gistermiddag op het negeren van de gesloten verklaring. Met enige regelmaat rijden weggebruikers immers vanaf de centrumzijde richting de Koestraat. Dat is echter niet toegestaan en bovendien erg gevaarlijk. Volgens de politie worden regelmatig mensen voor de sokken gereden.

Tijdens de controle van gisteren werden in totaal 22 fietsers bekeurd. Ook kregen een snorfietser en een bromfietser een bon. De laatste twee kregen een boete van 60 euro. Voor fietsers gelden twee boetetarieven: voor iedereen ouder dan 16 jaar 35 euro en voor iedereen jonger dan 16 17,50 euro.

De controle vond volgens de politie plaats naar aanleiding van klachten uit de buurt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wuppie (15-10-2009 om 22:06)
Groot gelijk dat ze op deze dingen controleren want rijverboden zijn er niet voor niks maar wij burgers zijn meestal te lui om even blokje om te fietsen en in dit geval geld uit te sparen. Je ziet het trouwens overal dat ze geen verkeersborden kunnen lezen en niet alleen maar in middelburg.
Arend (15-10-2009 om 21:18)
Grote klasse, daar moet veel meer naar gekeken worden. Iedereen weet wel dat dit niet mag, maar mensen zijn hardleers en daarom is een boete op zijn plaats. Iedereen die denkt dat hij of zij, zelf wel willen uitmaken wat kan en mag, kan hier zijn voordeel mee doen.
Martijn van Sabben (15-10-2009 om 21:15)
Moet nog ff naar het politie buro mijn zoon is daar ook bekeurt kreeg 35,00 is nog maar 15 jaar sorry maar bij mij groeit het geld ook niet op mijn rug ik wil mijn 50% kinder korting terug !!!!!! Hoop dat ze hier mee akkoord gaan zo net voor de Sinterklaas !! Gr Martijn
J (15-10-2009 om 21:07)
Zit niet zo te zeiken op de politie zeg! Die mensen doen gewoon hun werk. Als men zich aan de regels houdt is er geen probleem en heeft de politie tijd om boeven te vangen. Maar deze boefjes dienen ook aangepakt te worden! Klasse politie, die controles de laatste tijd, erg genoeg dat 't nodig is.
Buurtbewoner (15-10-2009 om 20:25)
Ik vind dit een hele goede actie, het is een veel te smalle straat en is daarom een eenrichtingsweg. ik zie hier regelmatig (bijna-)aanrijdingen gebeuren vanwege onoplettende weggebruikers.
Corina (15-10-2009 om 20:00)
Nog even voor iedereen die de situatie daar dus niet kent, zo te lezen aan de reactie;s, het is een eenrichtingsweg met een duidelijk bord, verboden voor alle voertuigen, dus een kwestie van kijken, de borden staan er niet voor niets....
Cookie-instellingen beheren