Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Controle Middelburg haalt website Geenstijl

Toegevoegd: 15-10-2009, 14.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een (brom)fietscontrole in de Gravenstraat in Middelburg heeft de website Geenstijl.nl gehaald.


De politie controleerde gistermiddag op het negeren van de gesloten verklaring. Met enige regelmaat rijden weggebruikers immers vanaf de centrumzijde richting de Koestraat. Dat is echter niet toegestaan en bovendien erg gevaarlijk. Volgens de politie worden regelmatig mensen voor de sokken gereden.

Tijdens de controle van gisteren werden in totaal 22 fietsers bekeurd. Ook kregen een snorfietser en een bromfietser een bon. De laatste twee kregen een boete van 60 euro. Voor fietsers gelden twee boetetarieven: voor iedereen ouder dan 16 jaar 35 euro en voor iedereen jonger dan 16 17,50 euro.

De controle vond volgens de politie plaats naar aanleiding van klachten uit de buurt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N (15-10-2009 om 16:49)
Hoe overdreven kan je zijn. Ga gauw wat anders doen als agenten zijnde. Hier hoort de prioriteit niet te liggen!
Sander (15-10-2009 om 16:31)
En wat zetten ze zichzelf weer lekker voor schut!! wat een schandalig politie optreden zeg!!!!!
O (15-10-2009 om 16:02)
-1 Wat een kinderachtige actie van onze dienstkloppers. Zo zie je maar. De politie is er voor het geld van de hardwerkende burger. Dit heeft niks met veiligheid te maken. Zo middelburg is zeker veiliger door deze laffe daad. Boeven moeten jullie vangen.
Jaap (15-10-2009 om 15:40)
Tja, terecht of onterecht doet er even niet toe. Foto's waarbij scholieren een bekeuring krijgen delen enorm bij aan de beeldvorming van de politie. Nederland op zijn smalst hier.
P (15-10-2009 om 15:06)
De aspirant agenten van het Zeeuwse Korps kunnen weer trots zijn op zichzelf. Vreemd overgens dat je daar niet mag fietsen, maar wel lopen en autorijden???
Cookie-instellingen beheren