Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle Middelburg haalt website Geenstijl

Toegevoegd: 15-10-2009, 14.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een (brom)fietscontrole in de Gravenstraat in Middelburg heeft de website Geenstijl.nl gehaald.


De politie controleerde gistermiddag op het negeren van de gesloten verklaring. Met enige regelmaat rijden weggebruikers immers vanaf de centrumzijde richting de Koestraat. Dat is echter niet toegestaan en bovendien erg gevaarlijk. Volgens de politie worden regelmatig mensen voor de sokken gereden.

Tijdens de controle van gisteren werden in totaal 22 fietsers bekeurd. Ook kregen een snorfietser en een bromfietser een bon. De laatste twee kregen een boete van 60 euro. Voor fietsers gelden twee boetetarieven: voor iedereen ouder dan 16 jaar 35 euro en voor iedereen jonger dan 16 17,50 euro.

De controle vond volgens de politie plaats naar aanleiding van klachten uit de buurt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lang leve de controle (15-10-2009 om 19:50)
Francois, jij bent zeker verzekeringsagent? En Piet, ja jij hebt vast vroeger wel eens agentje gespeeld. Beetje erg domme reacties. Regels zijn regels en daar hebben we ons allemaal aan te houden. Controle heeft niets met pesten te maken. Ik kan me meer vinden in de reactie van Corine en Willy.
Piet (15-10-2009 om 19:08)
Die controle was ook te bezopen voor woorden. Politie is er voor de veiligheid en niet om de hardwerkende burgers te pesten. Zo zijn ze niks meer dan een belastingapparaat. Van hogerhand moeten ze echt eens andere prioriteiten gaan stellen want zelfs ik, ex-politie, krijg er bijna een hekel aan!!!
Corina (15-10-2009 om 18:56)
Eindelijk, wordt daar beboet! Kan niet vaak genoeg gebeuren Jan en allemaal die rijden daar maar dat straatje in!Ik erger mij dood als ik met de auto door dit eenrichtingstraatje wil en steeds uit moet kijken voor fietsers. Ik heb mijn kinderen ook geleerd, dat ze daar niet in mogen vanaf die kant.
Johannes (15-10-2009 om 18:27)
Kinderen en bejaarden een bon geven in een straatje waar het al jaren en jaren werd gedoogd. Productie maken in het vierde kwartaal.
Willy (15-10-2009 om 18:26)
Aanpakken,als auto mobilist moet men bang zijn van de zogenaamde zwakke weggebruiker,maar als de zwakke weggebruiker de verkeersregels aan de laars lapt is het een keer goed dat dit gebeurt
Nickey (15-10-2009 om 18:13)
Leeftijds discriminatie.Iemand die op zo'n leeftijd niet weet dat tie daar niet rijden mag hoort niet op de weg
Cookie-instellingen beheren