Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij ontdekt in garage

Toegevoegd: 21-10-2009, 10.28 uur
Wietkwekerij ontdekt in garage
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De Zeeuwse politie heeft vanmorgen een in werking zijnde hennepkwekerij ontmanteld in Vlissingen.


De kwekerij werd woensdagmorgen ontdekt in een garage naast een woning aan de Boterbloemlaan in Vlissingen. In een afgeschermd gedeelte van de garage was een wietplantage gevestigd. In totaal stonden er 150 planten in de garage. De helft hiervan bestond uit stekjes de andere helft waren volgroeide hennepplanten.

Ter plaatse werden twee Vlissingers aangehouden. Eén van hen werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De andere, een 46-jarige man, is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Delta Nuts is ter plaatse geweest om te kijken of de stroom illegaal is afgetapt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gedoogd (23-10-2009 om 12:25)
Wiet kwekerij, waar komt het geld vandaan om deze op te zetten ? wie heeft zoveel wiet nodig ? lijkt mij voor de hand liggend, koffieshops, en zodoende is het gemeente bestuur zelf bezig via het gedoogd beleid wiet te kweken, zo zie ik het ! heb ik het verkeerd ? dan hoor ik dat graag.
Mo (23-10-2009 om 11:48)
Hypocriet hoor van de gemeentes, je mag het roken, je mag het kopen maar kweken niet. En erger nog als deze mensen veroordeeld worden mogen ze in de gevangenis in Tilburg fijn Wietlampen in elkaar zetten die dan weer aan growshops verkocht worden! Nee ik vindt het een belachelijk beleid!
B (23-10-2009 om 09:10)
@ danny 100 gram per plant is veel teveel 15 gram komt meer in de buurt
Tja (22-10-2009 om 23:54)
Het is mogelijk om 100 gr van een plant te halen.( sowieso buiten) maar binnen kan je 1 gr per watt hanteren. en dan mag je je zelf op je schouder kloppen!..20 kilo in 3 maanden van een kleine garage is echt niet haalbaar . ga je maar verdiepen online als je wil. En ja 60.000 is veel.
John (22-10-2009 om 21:53)
Echt veel Reacties , Het is inderdaad niet goed . Maar hoe komen koffie shops anders aan hun zooi. Het mag wel verkocht worden , voor de belasting centen? maar niet door de koffieshop ingekocht worden RA RA .? Gedoogt beleid om de centen dus.?? ze kunnen beter , de harddrugs aanpakken. Dat is zooi!
Mr ol (22-10-2009 om 19:43)
Mss moet de politie jullie eens natrekken? Normale mensen met een gezin werken NORMAAL (en eerlijk) voor de kost. Vooral als je een gezin met kinderen hebt snap ik niet wat je bezielt om van die roplantjes te kweken. Juist dan moeten ze die lui hard aanpakken!
Cookie-instellingen beheren