Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Schennispleger valt kinderen lastig

Toegevoegd: 11-11-2009, 23.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Noordstraat in Terneuzen werd woensdag omstreeks 15.30 uur een 68-jarige man uit die plaats aangehouden wegens openbare schennis der eerbaarheid.


De man had even daarvoor zijn geslachtsdeel getoond aan een groepje kinderen, meisjes en jongens tussen de 9 en 12 jaar.

De man is, na het afleggen van een verklaring, 's avonds met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gestoord gedrag (4) (12-11-2009 om 22:03)
Aangezien het meestal voorkomt uit gestoord gedrag, moeten volgens mij dergelijke personen ook een behandeling ondergaan. Ik kan me de commotie heel goed voorstellen. Het zal je eigen kind maar overkomen. Ik denk dat ik ook even niet voor rede vatbaar zou zijn.
Gestoord gedrag (3) (12-11-2009 om 22:03)
Straffen doet de rechter en wel volgens Art. 239 van het Strafrecht: Met een gevangenisstraf van ten hoogste 3 maanden of geldboete van de tweede categorie wordt gestraft schennis der eerbaarheid op of aan een plaats, voor het openbaar verkeer bestemd.
Gestoord gedrag (2) (12-11-2009 om 22:03)
Schennispleging veroorzaakt in de meeste gevallen slechts een schrikreactie en leidt zelden tot langdurige traumatische ervaringen. Dit in tegenstelling tot aanrandingen of verkrachtingen. Het is in ieder geval niet goed te praten en een schennispleger dient dan ook gestraft te worden.
Gestoord gedrag (1) (12-11-2009 om 22:03)
@Pascal Schennisplegers zijn niet per definitie pedo's of verkrachters. Je kunt ze beter scharen onder de catagorie exhibitionisten. Meestal wordt het veroorzaakt door gestoord gedrag en daar kunnen veel oorzaken aan ten grondslag liggen. Over het algemeen zijn exhibitionisten niet kwaadaardig.
Roos (12-11-2009 om 18:36)
Die vent hij is al tijden bezig en nog gebeurt er niks . zelf mijn dochter is al een paar x lastig gevallen doorhem en al meerderemalen aangifte gedaan. echt hoor ik snap hier niks meer van ???? dit is echt weer nederland op en top. en vast gezeten heeft hij ook al trouwens maar weer los....
Hyper-judgment (12-11-2009 om 17:48)
Ik ben het er zeker niet mee eens,en proberen te behandelen is een goede optie. maar de reactie,s hier doen mij sterk denken aan het clubje mensen wat stond te juichen als er vroeger een"heks" op de brandstapel ging
Cookie-instellingen beheren