Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongen spuugt op politieagenten

Toegevoegd: 15-11-2009, 17.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Zondag rond 14.30 uur is in de Stationsstraat in Axel een 19-jarige man uit Moerbeke (B) aangehouden voor het beledigen van politiebeambten.


De jongeman riep beledigende woorden en spuugde naar de agenten.

Hij is meegenomen naar het bureau en voorgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (18-11-2009 om 18:31)
Zeg marina, de titel van dit nieuwsbericht vertelt mr de halve waarheid, de jongen spuugde in de politieauto, nadat ie te horen kreeg dat ie een nachtje in torentijd mocht slapen, vanwege een woordenwisseling, achteraf had ie die groene drap idd beter tussen de ogen van die 1-streper geplaatst!
De brave jongen (17-11-2009 om 01:47)
De politie zal beter eens wat nutigs doen, dan dronken mensen lastig vallen, die naar huis lopen. Omdat er geropen werd, dat ze boeven moesten vangen! Zijn ze op hun tenen getrapt!! Die nacht zijn er ruzie's geweest, dan zie je ze weer eens niet. En daarom roep je zo iets naar de politie!
Marina (16-11-2009 om 18:53)
Nou zo te zien jij dus ook niet,want je oordeelt zelf het hardste! het is de taak van de politie om in te grijpen als er overtredingen word gemaakt! Die jongen hoort niet in de gezicht te spugen bij de agent! Ik respecteer je mening! Maar ik blijf bij me standpunt !
Baas (15-11-2009 om 23:43)
Jij ook niet zo te zien, anders zou je niet oordelen over iemand die je totaal niet kent. Verhaaltje is weer eens flink opgeblazen door onze helden van de politie..
Marina (15-11-2009 om 20:05)
Die jongen is vast niet goed opgevoed! Ik zal zoiets niet gepikt hebben als ik het zou horen dat het mijn zoon was geweest! Een flinke huisarrest! En geen televisie!
Cookie-instellingen beheren