Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Inbrekers actief in Zeeland

Toegevoegd: 14-11-2009, 11.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Onbekenden hebben afgelopen nacht op diverse plaatsen in Zeeland ingebroken.

Vrijdagavond werd ingebroken in een woning aan de Zanddijk in Hansweert. Er werden een deur en een ruit vernield en in de woning werden alle kasten doorzocht. Er werden een lederen jas en een onbekend geldbedrag weggenomen.


Dezelfde avond werd ingebroken in een woning aan 't Lage Burgh in Burgh-Haamstede. Er werd een deur geforceerd en de woning werd doorzocht. De bewoners missen sieraden en enkele euro's.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een woning in de Margrietstraat in Zonnemaire. Men kwam de woning binnen door het vernielen van een ruit. Er werden een laptop en enkele tientallen euro's weggenomen.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in de winkel van een tankstation langs de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen. Uit de winkel werden een onbekend geldbedrag en rookwaar gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sander (15-11-2009 om 18:31)
Ramen dicht, gordijnen dicht, en paar lampen laten branden. Je moet ze natuurlijk niet de indruk geven dat je er niet bent. Het is om 6 uur al donker, dus het is zo makkelijk te zien waar er niemand thuis is. Rekening mee houden en niet bezuinigen op een paar euro electra.
Mar (15-11-2009 om 15:10)
En... hou ook heel goed in de gaten dat het seizoenswerk is afgelopen.... dus men heeft weer vrij spel. Ik klets niet uit mijn nek, 't is hier ook schering en inslag momenteel met al die buitenlandse kentekens.
Marina (15-11-2009 om 11:36)
De inbrekers hebben zeker geen baan! Misschien moet er een aanpak gedaan worden om dit te voorkomen! Laat vooral niet merken dat je niet thuis ben,want inbrekers zien dat gauw genoeg! Een enkele spotjes laten branden in huis is beter dan niks branden en je huis leeg roven!
Jan (14-11-2009 om 11:48)
Wat meer politie op de weg 's nachts en kontrole van voertuig en personen zou wel aan te bevelen zijn .
Cookie-instellingen beheren