Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (17) beroofd van bromfiets

Toegevoegd: 13-11-2009, 21.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de Pottenbakkerssingel in Middelburg werd vrijdag rond 13.00 uur een 17-jarig Vlissings meisje door twee mannelijke personen van haar bromfiets beroofd.


Het meisje stond op het fietspad naast haar bromfiets te wachten op iemand. Plotseling werd zij door een persoon van achter vastgepakt en bedreigd met een scherp voorwerp. De andere persoon reed op de bromfiets weg.

De persoon die het meisje bedreigde sprong achterop de bromfiets en de twee reden weg in de richting van de Poelendaelesingel. De gestolen bromfiets is een donkergroene Yamaha Neo met kenteken 38FTS2.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kort door de bocht (18-11-2009 om 00:47)
@Condor .. We hebben zeker geen moeite met lezen. We hebben jouw reactie zelfs heel goed begrepen. En ieder ander kan ook volgen dat jouw reacties steeds weer doorspekt zijn van beledigingen richting de politie, wars van enig zinnig commentaar op het onderwerp waar het om gaat.
Condor (15-11-2009 om 16:38)
@Kort door de bocht en @Vlissinger, lezen is blijkbaar heel moeilijk voor jullie. Als ik zoiets schrijf, dan schrijf ik dat uiteraard niet om het meisje (in dit geval) te beledigen, maar het politieapparaat! Sterkte, met jullie gedachten!
Kort door de bocht (15-11-2009 om 00:19)
@Condor ... En als jij al heel lang geen blauw op straat gezien hebt, dan waren ze er toevallig niet als jij er was, of andersom, jij was niet daar waar zij waren. Gelukkig lezen we in tegenstelling van wat jij suggereert, dat er heel wat misdaden opgelost worden.
Johan (14-11-2009 om 19:10)
Beste, De foto's in de Zeelandnet advertentie zijn zeer slecht van kwaiteit. Op deze manier denk ik niet dat iemand kan ontcijferen welke scooter het betreft... Succes en hopelijk wordt deze zaak opgelost en de daders gestraft.
Zusje van... (14-11-2009 om 16:53)
Bedankt voor uw reactie's.. Kijk ook even op http://www.zeelandnet.nl/prikbord/advertentie.php?id=2732997 Als jullie meer informatie hebben of je ziet de scooter rijden laat het dan aub ons of de politie weten.. Alvast bedankt
Zus van ... (14-11-2009 om 16:34)
Als jullie meer weten of zien deze scooter rijden laat het dan weten.. kijk ook ff op http://www.zeelandnet.nl/prikbord/advertentie.php?id=2732997 tnQ
Cookie-instellingen beheren