Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (17) beroofd van bromfiets

Toegevoegd: 13-11-2009, 21.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de Pottenbakkerssingel in Middelburg werd vrijdag rond 13.00 uur een 17-jarig Vlissings meisje door twee mannelijke personen van haar bromfiets beroofd.


Het meisje stond op het fietspad naast haar bromfiets te wachten op iemand. Plotseling werd zij door een persoon van achter vastgepakt en bedreigd met een scherp voorwerp. De andere persoon reed op de bromfiets weg.

De persoon die het meisje bedreigde sprong achterop de bromfiets en de twee reden weg in de richting van de Poelendaelesingel. De gestolen bromfiets is een donkergroene Yamaha Neo met kenteken 38FTS2.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (13-11-2009 om 22:38)
Jammer meisje maar er rijden mensen te hard en ze kopen soft-drugs en dat gaat toch echt voor.... Sterkte in elk geval en ik hoop dat dit soort laffaards zichzelf snel tegen komen.
Cookie-instellingen beheren