Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 224 km

Meisje (14) gewond na mishandeling

Toegevoegd: 02-12-2009, 22.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 14-jarige meisje uit Terneuzen is woensdagmiddag mishandeld door twee onbekende jongens.


Het meisje fietste rond 15.30 uur in de Jan van Galenstraat in Terneuzen toen ze werd klemgereden door voor haar twee onbekende jongens op de fiets. Deze jongens had ze kort daarvoor op het fietspad zien staan ter hoogte van de rotonde aan de Rooseveltlaan.

Zonder aanleiding kreeg ze een trap in haar knieholte en zakte op de grond. Terwijl ze op de grond lag, kreeg ze nog diverse trappen tegen haar been. Op een gegeven moment stopten de jongens met trappen en liepen naar hun fiets.

Het meisje zag kans weg te komen en naar huis te gaan. De huisarts constateerde dat het meisje diverse kneuzingen had opgelopen aan haar hand en been. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Iedereen die iets weet kan zich melden op het bureau in Terneuzen of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Doodstraf (3-12-2009 om 19:12)
Waarom doen ze dat nu niet bij mij hé, omdat ik groot en sterk ben? Moet geen belemmering zijn voor deze flinke jongens toch? Ze zouden de doodstraf moeten krijgen...
Dave (3-12-2009 om 18:51)
Nou jongens vertel nu zelf es waarom je zoiets doet of zijn jullie daar te laf voor??
Middelburger (3-12-2009 om 17:15)
Wat een stelletje lafbekken zeg! Eventjes een meisje in elkaar slaan! Nou dan ben je een hele vent hoor! NOT!!! Sterkte aan het slachtoffertje! En hopelijk pakken ze deze 2 "binken" En krijgen ze hun verdiende straf
Gart (3-12-2009 om 16:23)
Echt heel gemeen. k hoop dat ze snel gepakt worden en het is inderdaad nog maar de vraag of er nog normale dingen in terneuzen gebeuren. Wens het meisje heel veel sterkte en beterschap!
Sheikh (3-12-2009 om 16:07)
Ja ja dit is heel erg allemaal, toch duidelijk iets fout gegaan bij de opvoeding. Gelijk ouders ook aanpakken. Wanneer houd het eens op. Wens het slachtoffer het allerbeste toe.
Piet (3-12-2009 om 15:39)
Deze laffe gasten moeten oog om oog, tand om tand aangepakt worden!!! Jammer dat ik zoiets nooit zie, want ze zouden er niet zo goed van afkomen! Een meisje van 14, stoer hoor...
Cookie-instellingen beheren