Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 36 km

Meisje (14) gewond na mishandeling

Toegevoegd: 02-12-2009, 22.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 14-jarige meisje uit Terneuzen is woensdagmiddag mishandeld door twee onbekende jongens.


Het meisje fietste rond 15.30 uur in de Jan van Galenstraat in Terneuzen toen ze werd klemgereden door voor haar twee onbekende jongens op de fiets. Deze jongens had ze kort daarvoor op het fietspad zien staan ter hoogte van de rotonde aan de Rooseveltlaan.

Zonder aanleiding kreeg ze een trap in haar knieholte en zakte op de grond. Terwijl ze op de grond lag, kreeg ze nog diverse trappen tegen haar been. Op een gegeven moment stopten de jongens met trappen en liepen naar hun fiets.

Het meisje zag kans weg te komen en naar huis te gaan. De huisarts constateerde dat het meisje diverse kneuzingen had opgelopen aan haar hand en been. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Iedereen die iets weet kan zich melden op het bureau in Terneuzen of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sas (3-12-2009 om 14:52)
Stoer hoor,sterkte voor het meisje,als ze de jongens alsnog te pakken krijgen ,laat dan het meisje eens haar zin doen en de jongens een goed pak slaag terug geven dat ze het goed voelen,dat is gerechtigheid
Een moeder (3-12-2009 om 12:44)
Hoop dat die 2 o zo stoere kerels gepakt worden en hun straf krijgen ,maar voor ze de straf krijgen , doe dan eerst ff hetzelfde bij ze wat ze bij dat meisje gedaan hebben , neem ze ieder apart, kijken of ze als ze alleen zijn ook zo stoer zijn. Voor het meisje heel veel sterkte meid
Dennis (3-12-2009 om 12:12)
Ik heb hier maar 1 woord voor: Lafaards!
Ongelofelijk (3-12-2009 om 12:12)
Wat is daar nu zo leuk aan? Missen wij iets ?
Lulu (3-12-2009 om 12:01)
Wat een stel lafaards stelletje snotneuzen hoop dat je je meerdere tegenkomt zal zeker gebeuren is ook niet goed natuurlijk maar dit is gewoon asociaal haantjes gedrag
Sander (3-12-2009 om 11:45)
En het dan gek vinden dat de PVV de grootste is in de peilingen? Het wordt tijd dat dit soort geweldplegingen kei en keihard aangepakt worden i.p.v. een weekje papier prikken bij bureau halt.
Cookie-instellingen beheren