Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Graffityspuiter aangehouden in Middelburg

Toegevoegd: 30-12-2009, 14.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft woensdag rond 05.45 uur een 22-jarige Vlissinger opgepakt voor het aanbrengen van graffity.

Omstreeks 05.30 uur was een melding binnengekomen dat er een auto stilstond ter hoogte van een bedrijf aan de Nieuwe Kleverskerkseweg. Ter plaatse gekomen zagen agenten twee personen lopen. Het bleek te gaan om een 22-jarige man en een 27-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Vlissingen.

De man, die aangaf dat hij autopech had, had in zijn jaszak een verfspuitbus zitten. Uit onderzoek bleek dat hij graffity had gespoten op het fietspad en het wegdek van de Kleverskerkseweg. Ook waren tags aangebracht op een stroomkast en een betonnen afscheiding. De 22-jarige man werd aangehouden voor vernieling.
 
Tijdens fouillering bleek hij ook nog een tweetal gripzakjes met wit poeder in zijn bezit te hebben. Deze zijn in beslag genomen voor onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (1-1-2010 om 23:47)
@ mark: fijn, maar die overheids spullen worden ook van mijn belastingcenten betaald en het reinigen van die rommel ook !! Kijk zoals op de boulevard op dat oudehotel, dat vind ik wel mooi. Maar en beetje van die rare kreten op van alles en nog wat das minder
@Mark (31-12-2009 om 19:41)
@Mark: Graffiti spuiters pakken geen huizen, dat is een ongeschreven regel. Eigendom van de overheid is wat ze verven. Als er op jouw huis word gekliederd met verf was het een vandaal en geen graffiti spuiter.
Mark (31-12-2009 om 14:34)
Hey hans laat die jongens allemaal bij jou je huisje verfraaien met hun spuit en klieder werk !!! kijken of je dat ook zo blij bent denk het niet he
Kiwii (31-12-2009 om 11:14)
Ik vind het echt pure onzin. enne Graffity is Kunst... deden ze al 1000den jaren geleden maar dan op grotwanden
Anoniem (31-12-2009 om 10:57)
Denk nou es ff na er worden 12 jarige jochies overvallen op het bunkerpad, en dan reageren jullie ZO aggressief hierop terwijl deze man niemand heeft lastig gevallen of pijn gedaan? Effe denken he? Niet vergeten.
Arend (30-12-2009 om 19:17)
De weg laten schoonmaken met een tandenborstel ,laten betalen alle schade die hij,stuk onbenul, heeft aangericht. Natuurlijk samen met de vrouw die bij hem was.
Cookie-instellingen beheren