Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Graffityspuiter aangehouden in Middelburg

Toegevoegd: 30-12-2009, 14.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft woensdag rond 05.45 uur een 22-jarige Vlissinger opgepakt voor het aanbrengen van graffity.


Omstreeks 05.30 uur was een melding binnengekomen dat er een auto stilstond ter hoogte van een bedrijf aan de Nieuwe Kleverskerkseweg. Ter plaatse gekomen zagen agenten twee personen lopen. Het bleek te gaan om een 22-jarige man en een 27-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Vlissingen.

De man, die aangaf dat hij autopech had, had in zijn jaszak een verfspuitbus zitten. Uit onderzoek bleek dat hij graffity had gespoten op het fietspad en het wegdek van de Kleverskerkseweg. Ook waren tags aangebracht op een stroomkast en een betonnen afscheiding. De 22-jarige man werd aangehouden voor vernieling.
 
Tijdens fouillering bleek hij ook nog een tweetal gripzakjes met wit poeder in zijn bezit te hebben. Deze zijn in beslag genomen voor onderzoek.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (30-12-2009 om 14:37)
Flink laten betalen,en ook nog alles laten schoonpoetsen. De werkelijke schade laten betalen en niet met een boete van 200 euro laten gaan. Zo'n grapjas van 22 moet inmiddels beter weten,en anders leert hij het zo wel af. Blijf van andermans spullen af ,ook gemeenschapsspullen
Dolf (30-12-2009 om 14:29)
Gewoon alles schoon laten likken, dan doet hij het nooit meer.
Cookie-instellingen beheren