Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 256 km

Treinverkeer stil na fatale botsing

Toegevoegd: 04-01-2010, 12.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Het treinverkeer tussen Middelburg en Goes is maandag lange tijd gestremd geweest als gevolg van een aanrijding tussen een persoon en een trein.


De fatale botsing deed zich rond 11.15 uur voor bij een overgang in de buurt van Lewedorp. De brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter werden opgeroepen maar volgens de politie kon het slachtoffer niet meer geholpen worden.

Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf of een ongeval. Het treinverkeer is rond 14.30 uur weer hervat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ilona (4-1-2010 om 18:35)
IK MOESt eigenlijk ook met de trein mee maar dat kon niet, toen met de bus moesten langs het ongeluk ik vond het er maar naar uit zien met brandweerrwagen ambulance ed ed Ik was geschrokken! Nabestaande sterkte!
Stephanie (4-1-2010 om 18:25)
Echt heel erg dat dit weer gebeurd :S ik kwam er net langs rijden met de auto toen het was gebeurd... Echt heel erg.. Veel sterkte voor de nabestaande, de hulpverleners en de machinist!
Jaap (4-1-2010 om 18:20)
Sterkte voor diegene die dit mee moeten maken...
Noa (4-1-2010 om 17:22)
Sterkte voor de nabestaande,maar het meest gaat naar de machinist,die zal het beeld nooit meer vergeten,ik hoop dat hij nog wel verder met het beroep gaat,na het ernstig ongeval.en trouwens ook toon ik medeleven voor de mensen die zijn geschrokken die in de trein zaten
Rob (4-1-2010 om 15:35)
Ik zat zelf in die trein ik wens de nabestaanden veel sterkte met het verlies...!! Er was inderdaad niet veel van over ik heb 3 uur in de trein gezeten toen konden we met bussen naar het station in Goes.. Veel sterkte nogmaals !!!
Maatje (4-1-2010 om 15:31)
Heel veel sterkte voor alle nabestaanden en mensen die bij het ongeluk betrokken waren.
Cookie-instellingen beheren