Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Geen treinen door aanrijding bij Arnemuiden

Toegevoegd: 15-08-2023, 09.23 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Het treinverkeer tussen de stations Goes en Middelburg lag dinsdamorgen stil ten gevolge van een dodelijke aanrijding op het spoor.


Kort voor 09.00 uur zou een trein nabij de Zoutketenweg een aanrijding hebben gehad met een persoon. Ambulancedienst, politie en brandweer en ProRail zijn ter plaatse. De politie doet met recherche en Forensische Opsporing onderzoek naar de toedracht van het dodelijke incident. De politie gaat er vooralsnog niet vanuit dat er sprake is van een ongeval of misdrijf.

Tussen Goes en Middelburg rijden door de aanrijding geen treinen, zo melden de NS. De stremming duurt naar verwachting tot ongeveer 12.15 uur. De extra reistijd bedraagt meer dan een uur. Tussen Middelburg en Arnemuiden rijden momenteel taxibusjes.


 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (16-8-2023 om 18:25)
@ricardo dominisse: Ik hoop dat jij alsnog bezoek krijgt om je lol van toen uit te leggen. Ik vraag mij ook af wat de evt kosten zijn geweest nadat je sok werd ontdekt. Soms halen mensen geintjes uit maar denken niet na over het gevolg. Hulpverleners die voor een geintje zijn uitgerukt, zijn dan niet inzetbaar voor iets ernstigs.. Denk toch es na man over zulke dingen poch je niet.
ricardo dommisse (16-8-2023 om 04:46)
Ik heb ooit eens een sok op het spoor gelegd.
R (15-8-2023 om 15:40)
Droevig
rianne (15-8-2023 om 14:48)
@Laïsa. Zoals ik al eerder heb gereageerd. Dat stond er eerst niet in het artikel. Dan kun je lezen wat je wil maar er stond niet meer dan aanrijding op het spoor. Later is het artikel aangepast. Lezen geldt dus ook voor u
een Moeder (15-8-2023 om 14:48)
Veel kracht en veel sterkte voor de nabestaanden . Verschrikkelyk om zo n bericht thuis te krygen . Geen woorden voor .
Archaios (15-8-2023 om 14:16)
@Lasisa: lezen is voor veel mensen een hele kunst. Er staat al in het artikel dat er GEEN sprake is van een ongeval of misdrijf…
Cookie-instellingen beheren