Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gevaarlijke medicijnen terecht

Toegevoegd: 06-01-2010, 22.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De gevaarlijke medicijnen die woensdag werden verloren in West-Souburg, Vlissingen, zijn weer terecht.


Iemand was in de omgeving van de Zuiderbaan een doosje met gevaarlijke medicijnen verloren. Het ging om een doosje met pipetjes vloeibare Stesolid, een rustgevend medicijn dat schadelijk kan zijn voor kinderen.
 
Donderdagmorgen meldde de politie dat de medicijnen weer terecht waren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Crb (8-1-2010 om 07:57)
Als het echt om een verstandelijk gehandicapte gaat die een heel doosje verloor, komt bij mij de vraag op of het verstandig is om iemand met een verstandelijke beperking met zo'n grote hoeveelheid van die heftige medicatie over straat te laten gaan?
Een moeder (8-1-2010 om 00:06)
Oordeel niet. Het is erg genoeg voor mensen met epilepsie die dat moeten gebruiken. Als ze te lang in een aanval liggen en hebben dat medicijn niet, dan kunnen ze er aan overlijden of gehandicpt worden.
Een moeder met kinders die epileptisch zijn (7-1-2010 om 23:55)
chupachup het wordt aan mijn kinders gegeven als ze een aanval hebben en dan blijven mijn kinders ook ziek thuis tot dat ze er weer boven op zijn en ze worden aan je gewicht bepaald welke hoeveelheid krijgt Deze medicijnen is voor mensen met epilepsie heel erg belangerijk dus denk eens na ........
Ik (7-1-2010 om 23:20)
Zeg jaja gaat om een verstandelijk gehandicapte die dat heeft verloren , zit niet te janken alsof jij zo perfect ben!
Zoop (7-1-2010 om 15:09)
De zoveelste keer dat er achterloos omgegaan wordt en levensgevaarlijke middelen op straat belanden. moet daar niet eens wat aan gedaan worden ?
Lico (7-1-2010 om 14:58)
Het kan iemand met epilepsie zijn leven redden. je verliest toch zoiets niet express. er zijn mensen die dit altijd bij zich moeten hebben.
Cookie-instellingen beheren