Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke medicijnen terecht

Toegevoegd: 06-01-2010, 22.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De gevaarlijke medicijnen die woensdag werden verloren in West-Souburg, Vlissingen, zijn weer terecht.


Iemand was in de omgeving van de Zuiderbaan een doosje met gevaarlijke medicijnen verloren. Het ging om een doosje met pipetjes vloeibare Stesolid, een rustgevend medicijn dat schadelijk kan zijn voor kinderen.
 
Donderdagmorgen meldde de politie dat de medicijnen weer terecht waren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chupachup (7-1-2010 om 12:27)
Oww je gaat er enkel van slapen? Dat komt het concentratievermogen van je kind vast te goede dan als ze de straat oversteken...... Ze zouden best wel wat strenger mogen zijn op zulke medicijnen, en een boete op verlies is voor veel mensen toch wel een goede reden om er wat beter op te letten.
Een moeder (7-1-2010 om 10:29)
Het is voor mensen die epileptisch zijn, als je er 1 in neemt dan kan een kind alleen maar van slapen pas als je alles in gaat nemen is het gevaarlijk heb zelf kinders die epilepsie hebben dus weet waar ik over praat. Sterolid is een soort valium /spierverslapper
Ja-Ja (7-1-2010 om 06:38)
Als de gevaarlijke medicijnen in een opvallend oranje doosje worden aangeboden, dan zou bij verlies het voor iedereen een waarschuwing zijn, om het aftegeven bij Politie of Apotheek. Boete bij verlies en Eur.10- statiegeld op doosje. Zijn ze er voorzichtiger mee. Verlies gebeurt wel erg vaak.!
P b (6-1-2010 om 23:40)
Lekker handig, je weet niet wat voor gevolgen het heeft als een kind het in neemt. Beter uit kijken mensen met die rommel
Cookie-instellingen beheren