Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Hennepkwekerij in Vlissingse woning

Toegevoegd: 08-01-2010, 14.04 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een woning aan de Sandenburg in Vlissingen is vrijdagmorgen een hennepkwekerij met 319 planten ontdekt.


Toen agenten rond 09.00 uur bij de woning aanbelden, werd de deur opengedaan door de bewoner. Na het tonen van een machtiging, namen de agenten een kijkje in de woning. Op zolder werd een in werking zijnde hennepkwekerij, verdeeld over twee kamers, aangetroffen van in totaal 319 oogstrijpe planten.

De bewoner werd vervolgens aangehouden en ingesloten voor verhoor. Door een medewerker van energiebedrijf Delta werd vastgesteld dat alle elektra die nodig was om de kwekerij te laten draaien, buiten de meter om werd afgenomen. Er is dan ook aangifte gedaan van diefstal van stroom.

Medewerkers van gemeente Vlissingen kwamen ter plaatse en hebben de kwekerij ontruimd. Alle planten en apparatuur zal worden vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Deb (8-1-2010 om 15:59)
Je kan ook gewoon werk zoeken of tevreden zijn met (iets) minder.. In mijn ogen prima dat ze zulke mensen aanpakken!
Gevaar (8-1-2010 om 15:41)
Achter de wietteelt zitten juist grote criminelen!! Bovendien is een zo'n kwekerij zeer brandgevaarlijk en daarmee een bedreiging voor de buurt!
JL S (8-1-2010 om 15:14)
Wat een domme opmerking ! Wiet. Het is maar goed dat ze gepakt worden van dit stelen van de stroom. Je zal er maar naast wonen en er breekt brand uit,wat nogal eens gebeurd. Flink bekeuren dat moeten ze doen. Dit zal ze leren. En als je iets weet van iemand dan altijd aangeven. Politie keurig
Division (8-1-2010 om 15:10)
@Wiet.. vind ik ook
Wiet (8-1-2010 om 14:29)
Laat die wiet lekker staan. Ga echte criminelen vangen. Jullie creëren criminelen omdat jullie iedereen van streek maken die echt in geld noodzitten. Laat ze lekker kweken...
Cookie-instellingen beheren