Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 219 km

Groot alarm na gevonden laarsjes

Toegevoegd: 17-01-2010, 13.24 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
SINT MAARTENSDIJK - De hulpdiensten zijn zondagmiddag een grote zoekactie gestart naar twee vermiste meisjes. Later bleek het om een loos alarm te gaan.


Rond het middaguur werd er alarm geslagen omdat er twee kinderlaarsjes werden gevonden aan de Noordpoort. Direct werden de hulpdiensten massaal ingezet. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter ingezet. Tevens werden er duikteams uit Tholen en Bergen op Zoom opgeroepen.

Duikers hebben een zoekslag gemaakt in het water maar troffen niemand aan. Later bleek dat de meisjes veilig thuis waren gekomen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jb (19-1-2010 om 20:58)
Beste RMF. Volgens mij snap jij helemaal niet wat er allemaal gebeurd is afgelopen zondag. De laarzen zijn uitgegaan tijdens de val en het uit het water proberen te komen. Dus wat je allemaal opschrijft is gewoon de reinste onzin.
RFM (18-1-2010 om 01:22)
Hmm op zich goed dat er zo veel moeite word gedaan als er wat aan de hand is. Maar aan de andere kant is het net zo iets als het hele station afzetten als er een onbeheerde tas of doos word gevonden. T is wat mij betreft ook niet logisch om je laarzen uit te doen voordat je het ijs op gaat.
Evie (17-1-2010 om 17:22)
Gelukkig dat de meisjes al veilig thuis waren! Beter een hoop werk voor niks dan dat er inderdaad een meisje vanonder het ijs zou moeten worden gehaald!
Pauline (17-1-2010 om 15:40)
Geweldig !!! ze nemen wel alles serieus.. Petje af...
Hannie (17-1-2010 om 14:08)
Diep respect voor die mannen, die in dat ijskoude water duiken om te zoeken
Cookie-instellingen beheren