Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in kippenschuurtje Sluiskil

Toegevoegd: 19-01-2010, 16.39 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - In een klein schuurtje in Sluiskil heeft dinsdag aan het begin van de middag korte tijd brand gewoed.
 
De brandweer kreeg de melding aan het Stroodorpe rond 12.50 uur binnen. Brandweerploegen uit Sas van Gent, Hulst, Sluiskil en Terneuzen werden opgeroepen om de brand te bestrijden. De brandweer sprak naar aanleiding van de vele binnengekomen meldingen aanvankelijk van een middelbrand, maar ter plekke bleek de situatie erg mee te vallen.


In het schuurtje verbleven enkele kippen. Voor zover bekend zijn zij ongedeerd gebleven. Over de oorzaak van de brand, die gepaard ging met flink wat rookontwikkeling, is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner stroodorpe (19-1-2010 om 23:49)
Kippen en paarden in een woonwijk, owja en ook nog 5 honden!!!! Wanneer grijpt de dierenbescherming eens in? Sorry maar dat hoort niet in een woonwijk ! Gelukkig viel de brand mee, voor het zelfde was heel de huizenblok in vlammen op gegaan... afz. een verontruste bewoner
Mercedes (19-1-2010 om 20:49)
Gelukkig was de brandweer er als de kippen bij en was het gauw geblust
Kelly (19-1-2010 om 17:45)
Sterkte voor me buurtjes en gelukkig waren de kippetjes en de paardjes oke
Cookie-instellingen beheren